Hai sa iti explica asa
sex oral este atunci cand fata ii ia organul genital in gura acest lucru se intampla si invers cand baiatul ii face fetei
Sex anal e atunci baiatul introduce penisul in anus ( fund ) fetei.
Deci e o diferenta intre sex oral si anal. Sper ca ai inteles a vrut sa fiu putin mai politicos si fara cuvinte indecente. Mult succes.
Tocmai am intrat pe profilul tau...si unicul raspuns corect incepea asa: cauta si tu pe xHamster.com..mai bine taci...eu promit ca uit
E simplu, sexul normal este atunci cand iti baga penisul in pasarica, sexul anal este atunci cand iti baga penisul in fundulet, sexul oral are doua variante: cand tu ii iei penisul in gurita si cand el iti linge pasarica.
Explicit!
Sex oral inseamna atunci cand fata ii linge penisul unui baiat iar baiatul o linge pe fata in pasa
Sex anal inseamna atunci cand baiatul isi introduce penisul in fundul fetei
Hai k m-ai facut sa si rad) . Sa nu mai intrebe atata, adevarul doare ). Daca e atat de curioasa, trebuie sa ii satisfacem curiozitatea. I-o fi propus vreunu, macar sa stie naiba sa se fereasca ca apoi poate crede ca sexul oral inseamna, cum zicea cineva mai sus, sa se dezbrace cei doi parteneri si sa se uite unul la altul .
Ti-am trimis un mesaj pe privat
Deci in primul rand nu are nimeni motiv sa rada de tine doar daca sunt copii care nu stiu sa iei ceva in serio in al doilea rand diferenta este ca exul oral e numai sa se uite un baiat la o fata cum se dezbraca sau invers o fata la un baiat (nu recomand asta deloc ) si sexul anal e atunci cand baiatul baga in fata penisul si alea alea. Funda?
Bai eu nu te'am jignit pe tine da? lasa-ma in pace si gata tu nu vezi ca nici nu sti sa tastezi corect? Nu am nimic cu tine
Eu stiam ca sexul oral e atunci cand baiatul baga penisul in... si sexul anal cand baga baiatul penisul in fund.Asa stiam eu
Sexul oral se face cu gura fie barbat fie femeie, pe cand sexul anal este atunci cand un baiat ii introduce penisul in anus unei fete sau unui barbat(daca este homosexual)
Vezi ca ma iexista o posibilitate. Posibilitatea de inversare a rolurilor, adica si FEMEIA SA PENETREZE BARBATUL cu ajutorul unei jucarii special create si numita strap-on(sau strap-on) iar practica aceasta se numeste pegging! Femeia isi poate prinde de talai acea jucarie care imita penisul si cu ea poate penetra barbatul! Daca nu stiai despre asa ceva te invit sa te documentezi de aici: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009
Hai ca-ti spun eu
Sex Oral = Oral vine de la verbal..deci..cu gura daca ma intelegi
Anal = De la anus .
Deci: sex oral at cand iti folosesti gura sex anal at cand baiatul introduce PENISUL in ANUSUL fetei. sau al baiatului daca e gay. Inteles?
Vezi ca exista si o a3a posibilitate. Posibilitatea ca femei sa penetreze in anus un barbat! Esti curios cum? Ai auzit despre practica sexuala numita PEGGING, ai auzit de strap-on(jucaria folosita pentru ca femeia sa penetreze anal barbatul)? Daca nu ai auzit de toate astea te invit sa te documentezi de aici: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009
NU vreau sa ma documentez. Eu i-am raspuns la intrebare. STRICT la intrebare daca intreba altceva ii raspundeam si App sunt Fata ^^ Craciun Fericit