Din moment ce ati fost ca fratii in copilarie, este evident ca ai tinut la ea si ca ti-a lipsit, asa ca nu vad care e problema. Spune-i ca ti-a lipsit! Cat despre partea cu simtitul ceva pentru ea, e mai complicat avand in vedere ca are prieten de 2 ani si jum. Acum depinde de caracterul fiecaruia si de modul in care va reactiona atunci cand ii vei spune. Incearca sa ii spui! Asa cum a spus si Razvan, isi va da seama ca in tine se poate baza!
Asta-i intrebarea ? Pai pot sa ii spui ti sse pare ceva ciudat sa ii spui sau cum? Si eu am avut o prietena cu care nu am mai tinut legatura si dupa ne-am intalnit. Nu vad caer e problema. Pot saii spui ce vrei doar de asta sunteti prietene, nu?
Buna aksay,uite daca voi va intelegeati atat de bine in copilarie binenteles ca acum dupa atatia ani cand v-ati reintalnit a fost un moment cat se poate de emotionant,spune-i sa iesiti in parc sau sa mergeti acolo unde mergeati voi in copilarie sa va amintiti de toate lucrurile frumoase pe care le petreceati impreuna,vorbiti,si luati unu de la altu nr de tell sau id, si pastrati legatura, cam, atat fundita te roooog?
Mai este bine sa iti exprimi sentimentele pentru ea sa stie ca ti la ea si ca in tine va gasi mereu un sprijin si o alinare da nu e bine sa te combini cu o fata atata timp cat are prietena
Daca esti sigur ca inca simti ceva pentru ea nu ezita sa-i spui!
Mai bine sa regreti un lucru pe care l-ai facut, decat un lucru pe cate il puteai face si nu l-ai facut...