Uite sfatul meu:
Nu trebuie sa te simti vinovat.In fond, toti gresim fata de persoana iubita, chiar si fara intentie.Plus ca sunt sanse minime ca ea sa mai tina minte ca i-ai adresat cuvinte,, urate" in trecut. Deci, acum cand ai cateva portite spre ea, eu zic sa le exploatezi, adica sa o abordezi.
Sugestie: Nu mai deschide subiectul cu injuratura.
PS: Rar mai sunt baieti azi care isi marturisesc iubirea asa sincera pentru o fata. Ai admiratia mea
Cand eram eu in liceu,un coleg,de care nu-mi placea absolut de loc, a venit imbracat foarte.modern. Eu,stateam cu capul pe banca,si ma uitam. Fara sa-mi dau seama,i-am zis,fara rautate,ca privit din unghiul meu,seamana cu Charlie Chaplin. A facut un scandal monstru. Eu nu am replicat decat ceva anemic,mi-am cerut scuze,el, a dorit sa ma bata, au sarit colegii la el.Acest lucru l-a inversunat foarte tare impotriva mea,cred ca mai mult comportamentul meu. Intamplarea face,ca peste ceva timp,el sa aiba nevoie de mine,intr-o problema de suflet.El, s-a maturizat intre timp, si a realizat ca eu avusesem o reactie eleganta si inteligenta.Ca sa-i arat ca sunt o "lady", am acceptat.Pana la urma, dupa ceva timp am devenit prieteni.De ce ti-am spus aceasta poveste? Ca sa intelegi, ca baietii cu adevarat se maturizeaza mai greu.Intr-adevar,ai pierdut ocaziile,dar, dupa cum se spune, niciodata nu e prea tarziu.In astfel de situatii,cel mai bine se dreg lucrurile prin metoda clasica.O scrisoare sau un bilet,scris de mana ta,in care sa-i explici tot ce simti fata de ea si normal sa-ti ceri scuzele de rigoare. Daca ai ocazia sa te intalnesti cu ea,poti sa-i oferi biletelul si o floare. O lasi sa citeasca, sa se gandeasca, si apoi o intrebi daca-ti accepta scuzele si daca "poti sa speri ca intr-o zi veti putea deveni prieteni ".
Ehhh...si mi-e mi-a luat foarte mult sa uit o iubire din liceu, ani la rand m-a framantat pana cand mi-am gasit perechea si am lasat totul in urma.Acum sunt fericit si da, e adevarat ca timpul sterge totul. Fii linistit si ia-o ca pe o etapa, nu risca sa iti faci rau singur.
In primul rand ar trebui sa fii mai hotarat si sa vorbesti cu ea daca nu vb cu ea uito nu ai cum sa o uiti vb cu ea... sper ca ai inteles ideea bafta
Uite fratelemeu u stai cu ea pe strada nu? cand o vezi i zici mai sti cand ti-am zis eu vorba aia care iai zi u si ia zice da si u o sa ai spui ca erai nervos pe baiatu ala si ca tia scapat si ai zici fara sa vreau si ai zici da auzi ati spun si eu o intrebare da sa nu te superi asa ai zici tie ati place de mine? si ea zice da sau daca zice nu ai zici mie imi place de tine te visez noaptea si ea daca zice nu ca esti urat u ai zici da da eu urat u frumoasa iese ceva si bagi vrajeala din asta pana zice ea bine esti prietenu meu eu asa am facut la o fata si acum ea moare de mine