| pufy2007 a întrebat:

In primul rand scuzati categoria.am un catelus in varsta de 4 ani jumate, mascul.saptamana trecuta i-am facut baie.apa era cam rece, dar nu era rece de tot.a trecut 1 zisi am vazut ca nu este in apele lui, adica nu era asa de voios nu mai sarea in pat nu mai facea aproape nimic. urmatoarea zi l`am dus la veterinar si i`a administrat 3 injectii, din cate am inteles i`a administrat vitamina b1 si nu mai stiu ce.a doua zi l`am dus iar si i-a dat iar injectii si mi-a dat sa-i dau o pastila care era impartita in 5 bucatele.a treia zi am mers cu el, iar i`a dat injectii si atat tot. a patra zi i-a dat 2 injectii si mi-a dat o tableta maricica sa o impart in 10 bucati.a patra zi nu m`am mai dus, deoarece nu a mai zis nimic.in seara celei de a 4 a zi i-am dat o bucatica din cele 10 de medicament. dimineata la fel.acum se simte foarte rau.tremura la burta si nu stiu ce are.l`am atins la burtica DOAR L`AM ATINS si a schelnait.toata ziua a stat sub bat, abia se tine si pe labutele din spate.doctorul a zis ca are probleme cu coloana, dar nu stiu ce sa cred
va rog mult nu faceti misto, este o chestie reala
astept mai multe pareri
dau funda

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cristiboss9 a răspuns:

Daa