anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand scuzati-ma daca intrebarea este prea"scarboasa". dar as vrea sa stiu si eu de la fetele care si-au inceput viata sexuala, atunci cand se rupe himenul curge mult sange? adica ce faceti va continuati"treaba" sau trebuie ca fata sa se duca la baie sa se curete.Ca as vrea sa imi imcep viata sexuala si ma intereseaza fiecare detaliu!

4 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Daca ti se pare ceva scarbos te sfatuiesc sa nu-ti incepi viata sexula, daca asta ti se pare scarbos, anumite chestii cand o sa ti-o incepi ti se vorb parea groaznic de scarbos
in fine sa iti raspund la intrebare, nu curge mult sange, ci doar cateva picaturi, uneori deloc, nu te opresti sa te duci la baie, decat dupa ce va terminati treaba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze ca imi permit sa iti raspund.nu curge mult asta depinde de partener daca vrea sa continue sau sa iti faca placerea sa te duca in baie ca sa te speli.pentru ca la inceput fata este cam molesita.succes in viata sexuala dar ai grija cu cine o incepei

| catthshshshs a răspuns:

Mie nu mi-a curs deloc sange la primul contact insa m-a durut, este o durere scurta si intepatoare. S-a rupt dupa vreo doua saptamani si atunci au curs cateva picaturi de sange rosu-aprins. Nu te speria ca nu mori din asta. Si dupa ce se rupe himenul nu te opresti ci continui.Nu trebuie sa uiti ca il mai ai si pe partener care trebuie sa ajunga in final sa ejaculeze. Il vei frustra (se va simti prost) daca te vei opri. Te doare putin dar cu timpul (si ma refer aici la o perioada de cateva luni) vei simti acea placere adevarata.
Important este sa nu faci prima data cu oricine.Sa nu regreti mai tarziu.Eu am asteptam pana la 21 de ani, cand am fost convinsa ca l-am gasit pe elwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De obicei nu curge atata sange incat sa te impiedice sa continui actul sexual. Puneti un prosop sub voi si gata.