| mariii11 a întrebat:

In primul rand vreau sa incep asa, stiu ca o sa fiu criticata si multe altele dar va rog sa imi spuneti ce ' a fost asta' ca sa zic asa, ok o sa incep: Eu am inceput sa vorbesc cu un tip care este insurat de cam 6 luni (stiu, stiu gresesc) din pacate m-am indragostit de el si el de mine. El avea deja multe probleme cu sotia lui si a vrut sa divorteze si multe altele tin sa mentionez (sunt casatoriti de 8 ani), asta ii scurta povestioara. El in ultimul timp mi-a zis ca s-a indragostit de mine, am fost si la el acasa si tot a fost ok, pana acum 2 nopti, in care am visat urmatoarele lucruri : In prima noapte am visat-o pe sotia lui,eram in fata ei si plangeam si ea tot imi zicea: Asa imi trebuie sa daca vorbesc cu barbati insurati. Ok, nu am bagat de seama, am zis ca poate ii constiinta si ma simt vinovata...dar urmatoarea seara am visat ca eram intr-o camera se faceau incantatii si urmau sa ma spanzure si erau draci si multe cruci intoarse, si acum imi vine sa plang. Si o voce imi spunea acelasi lucru ' Asa iti trebuie' visul ii pe scurt si a fost mult mai groaznic. Din cate stiu sotia lui ii credincioasa dar din cate stiu de la fratele tipului ii si de asta cu vraji si cate porcarii. Eu sunt singur ca ea nu stie de mine dar oare i-a facut ceva lui eu doar vreau sa inteleg asta. Ca incerc sa imi treaca indragosteala asta.Imi cer scuze pentru greselile gramaticale stiu ca sunt multe. Multumesc pentru cei ce o sa citeasca si va rog sa imi spuneti care ii treaba.

Răspuns Câştigător
| Romanul86 a răspuns:

Altul next! El de ce e și cu ea și cu tine e cam pervers. Unele vise le ai pentru că ți-a fost frig la cap altele sunt de la demoni și de ele te speri altele de la Dumnezeu dar de acestea nu te speri. Repetarea unui vis poate fi demonică sau divină acum dacă te speri de la ele sunt demonice.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Romanul86):

Intai invata sa scrii corect romaneste. Din asta se vede cata stiinta ai in cap. Lasa demonii si divinitatea in pace. Nu-i mai baga in toate curvasaraile unor tipe care umbla sa stice casa unora. Auzi, cica este "un tip insurat de 6 luni", dar sunt "casatoriti de 8 ani". Nu pot sa-i inghit pe cei care actioneaza spre destramarea unor familii. Nu iti place de partener! Desparte-te de el si apoi poti sa umbli cu cine vrei. Persoanele care cauta iubire la una casatorita sunt de tot plansul si oprobiul public.

4 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Da, visul e de la starea de vinovăție și stres.

| Necunoscut112 a răspuns:

Visul acela este rezultatul vinovăţiei pe care o simţi, nu este vorba de vraji şi alte rahaturi. Ideea e că un bărbat care înşală, chiar însurat fiind, o să o facă asta întotdeauna. Ia-ţi gândul de la el că numai suferinţă îţi poate aduce un astfel de bărbat. Şi vrăjeala cu "suntem efectiv despărţiţi, nu facem sex, urmează să divorţăm, nu ne mai iubim"etc., le spun toţi bărbaţii amantelor. Realitatea e că sunt şanse extrem de mici să îşi lase nevasta pentru tine.

| Elena9328 a răspuns:

Sfatul meu e sa te trezești la realitate. Mai sunt bărbați in lumea asta! E păcat de viața ta.