Da. Daca ai suferit odata din cauza unei persoane care si-a batut joc asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa iubesti pe nimeni. Cand iubesti esti in stare sa faci orice pentru persoana iubita, si asta ai facut. Esti un baiat de apreciat. Data viitoare ai grija cui ii impartasesti sentimentele. Oferale unei persoane care merita si te rasplateste cu acceasi moneda. Si stai linistit, vei trece peste mai devreme sau mai tarziu si ea isi va da seama ce a pierdut.
Respect, procedezi cum trebuie. Mai bine acum ceva suferinta, daca va fi, decat pe termen lung pentru o fata care nu stie decat sa minta, sa insele si sa isi ridice picioarele in fata primului venit. Respect, o data in plus si sunt sigur ca vei avea parte de o fata buna in viata ta. Fiecare sac isi are petecul. Asculta de la unu' mai batran.
Urasc sa am dreptate in situatii de genul asta...dar ti-am spus ca povestea e mai veche decat crezi tu.
Iubirea o sa vina la timpul ei. Asta e iubirea tipica varstei voastre.
Da, are rost sa iubesti. Daca nu razi si nu plangi, poti spune ca ai trait degeaba.Fiecare experienta se intampla cu un scop, de obicei te ajuta sa inveti ceva. In cazul de fata cred ca te-a invatat ca esti tare si ca poti depasi multe probleme.
Nu este iubire, este gustul tradarii, ai fost tradat, asta iti provoaca aceste stari.Pe viitor nu mai te pripii, dati-va amandoi acordul ca trebuie o perioada mai mare ca sa va cunoasteti reciproc, pe urma treceti la al doilea pas, acelea in care se vede daca simtiti unul pentru celalalt ceva, si tooot asa. Da-ti seama ca un om nu se cunoaste pe sine o viata intreaga dar sa-l cunoasca pe altul in cateva luni. Cauta de fa-ti alta amica, cauta-i iubirea adevarata in suflet nu la frumusetea exterioara sau la ce-i iese pe gura, succes!