Nu cred în sexul opus sunt toate nişte lepădături, scursuri.Scrie şi în biblie. Ia uită-te câţi sfinţi există şi câte sfinte. E ca o premoniţie, ştia Dumnezeu că femeile vor strica totul. D-asta nu au voie în altar şi strâmbă din nas când intră şi în pronaos.
Femeile sunt alea care te otrăvesc, alea care îţi fură portofelul în timp ce îţi zic că te iubesc.
N-ai de ce să ai încredere în femei.
Cel mai bine e cu tirul îi bagi cât vrei, nu consumă mult şi nu te înşală.
99% pe bune? atat de mult, ce te face sa crezi in sexul opus asa mult parca tia bautut joc de tine una
Si tot mai crezi in ea esti tare man, crezi ca ea e singura?
100% atata timp cat imi da motive sa cred in el, cand dovedeste contrariu, ramane un 5 % care ii da doar sansa de a reface si a recastiga ce a pierdut, daca o da in bara, aici e problema, iese pe minus.
Cum adica sa cred in sexul opus? Dar ce e, religie?
Cred ca avem nevoie in viata si de experiente cu sexul opus. Asa cum le interpretam noi, bune sau rele.
Cred pe termen lung ca totul e intr-o continua schimbare si ca nu trebuie sa ne atasam de nimic si de nimeni.
Cred in mine si in faptul ca pot atrage oameni frumosi si interesanti in viata mea, indiferent cat de mult va ramane fiecare si in ce masura de spatiu si timp imi poate oferi fericire fiecare din persoanele astea.
Stiu ca esti de caterinca da acu ai fost prea bun, prea ca la tara. Chapeau!
Da,chiar am avut. Eu sunt o persoana foarte sincera, deci am nevoie de cineva la fel de sincer, nu stiu daca a fost noroc sau am stiut eu sa aleg bine . Am intalnit si din aia ce te minteau imediat cand deschideau gura, imi dau seama cand cineva minte in general, cu aceia am renuntat chiar si sa mai discut.
Corect,dar m-am referit cand intri intro relatie cata incredere ai la inceput
AlexEjmecheru întreabă: