| Melita12 a întrebat:

In relatia noastra foarte multa lume e impotriva mea ..prietenele lui incearca sa ne desparta el tine la ele le cunoaste de f mult timp si am venit eu de o luna sa il despart de toate prietenele lui ele sunt invidioase cand suntem impreuna vorbeste frumos dar cand raman eu cu ele vorbesc urat cu mine imi spune ca el are probleme si nu aré nevoie de o iubita ..eu iam spus luí aceste chesti si zice ca sunt amicele luí si sa le respect nu stiu ce sa mai fac mam saturat sa ma bata in picioare toate tarancile luí..am tacut din iubire pentru el nu stiu ce sa mai fac sfaturii va rog...

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

O relatie e formata doar din doi.
Tu si el.
Nu ai nici un motiv sa stai la povesti cu prietenele lui si nu ai nici un motiv sa iei in considerare ce iti spun ele tie.
Important este ce iti spune el.
Le poti tine la distanta si le poti ignora,cu el trebuie sa fii bine,nu cu ele.
Distanta intre voi(intre tine si ele), iti permite si sa nu provoci certuri intre voi doi, si sa te concentrezi cum sa faci mai puternica relatia voastra.
Daca il iubesti, inceteaza orice relatie cu ele, inceteaza sa le vorbesti de rau si inceteaza sa mai asculti ce incearca ele sa-ti spuna.
Ocupa-te doar de iubitul tau si adu-ti-l cat mai aproape.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Lasa-l pe el cu "tarancile" lui si cautati draga un baiat care sa te merite si sa te iubeasca pe tine!

| sofisis a răspuns:

Inregistreaza-le cu telefonul mobil cand iti mai vorbesc urat sau cand iti spun ceva de el.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ii spui boyfriendului tau sa isi potoleasca curcile sau sa-si gaseasca alta prietena. Ar mai fi varianta sa-l intorci impotriva lor dar pentru asta trebuie sa fii desteapta.

| mariastan a răspuns:

Ai putea sa incerci sa vorbesti cu el, mult mai serios. sa ii explici si sa ii spui ca tu nu poti accepta asta. nu il pune sa aleaga intre ele si tine, pune.l sa aive timp pentru toate, sau macar sa vorbeasca cu ele sa te lase in pace! :* succes!

| Fodes20 a răspuns:

Eu zic sa iti iei o prietena mai tare in gura si sa te iei de alea daca mai comenteaza. Eu chiar le.as zice "taracutelor " : daca voi nu aveti o viata personala nu inseamna ca trebuie sa va bagati in a altora! Daca vreti voi sa stati cu el dc nu ii spuneti?! Va f... pe voi grija de relatia altora.
Se poate ca si prietenul tau sa vorbeasca prea multe cu fetele alea si de aia le starneste invidia. Vorbeste si cu el un pic si spune-i sa si le linisteasca ca poate te pierde si dupa nu stie dc.