Daca un baiat de acum te jigneste, mai ales stiind ca tu il iubesti...parerea mea ca nu merita. Ce te faci daca te jigneste atunci cand, sa zicem, veti avea o cearta mare in relatie? Sau: Ce impresie crezi ca ii faci daca o fata care il iubeste ii accepta jignirile? e ca si cum stai la picioarele lui si nu cred ca vrei asta. Respectul e un element important in relatie. Deasemenea e important si in relatiile cu cei din jur, sau daca avem sau nu respect fata de altii - acest lucru spune cate ceva despre noi. Fii indiferenta. Parerea mea
Te inteleg bine cum te simti, cu toate cu nu sunt fata, pai gandeste-te bine la tine, si la cum se comporta baiatul cu tine, imagineaza-ti ca el iti poate face ceva vreun rau, pe care tu nu o sa-l poti ierta niciodata, sau cel putin vreo citiva ani incolo. Ignora-l, uita de el, dar nici nu umbla cu altul ca sa-i faci in ciuda, pur si simplu incepi sa ai grija de tine, si poate ca totul se v-a rezolva mai degraba decat ne imaginam noi, Pa
Vrei sa ii arati ca il iubeste cand el se poarta asa...:O:O? No way, fii serioasa, cine merita o asa umilinta, suntem oameni pe bune. Eu zic sa revii cu picioarele pe pamant pana nu e prea tarziu. Trateaza-l asa cum te trateaza si el, raspinge-l, fii indiferenta(chiar daca tii la el). E mai bine pentru amandoi te asigur.
Succes!
Si eu am patit la fel cu actualul meu prieten.eram niste copii, eram doar clasa a 5 si ma jignea mereu! pentru ca.era mort dupa mine ani de zile s-a tinut dupa mine.cam ciudati baietii astia.nu stii ce sa crezi
Mutubal întreabă: