| amalia_4709 a întrebat:

In seara asta la disco.mai direct asa: cum sa l fac sa ma sarute el primul?love struck niste sfaturi pls. app FUNDA

Răspuns Câştigător
| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a răspuns:

!) ai putea uh sa incerci sa-l sarutibig grinlaughing
Dar daca vrei sa o faca el, poti saspui vorbe dulci.in soapta sau sa fi mai tandra si sa te apropii de buzele lui.incerci mai intai sa-l saruti pasional pe obraz sau gat, si te apropii de buzele lui... te uiti cu o privire care sa ii raman in cap, te uiti atent in ochii luihappy. atunci o sa `i cam dai de intseles ca vrei safaci chestia asta.sau ai putea lua in surprindere dar intr-un mod pasionalhappy. sper ca te-am putut ajuta: fundita?love struck. puphappylove struck

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
După un pahar de alcool te va săruta sigur, el!
Distracție plăcută.
Pa, pa.

| simiiii a răspuns:

Heii! phey flirteaza cu elsmug dai de inteles ca il placi. uite un mic ghid pentru un flirt de succes! Ai dat peste un tip care iti atrage atentia? Acum nu trebuie decat sa i-o trezesti si tu pe a ta…batting eyelashes
1. Ochii sunt totul
Creaza un fel de punte intre tine si el printr-o privire. Nu te holba la el, ci doar pentru cateva minute fa-l sa te observe din ochi. Acest gest va indica clar ca esti interesata, dar nu disperata!
2.Foloseste semnale
Daca stai jos spre exemplu, indreapta-ti genunchii in directia lui. Sau gesticuleaza cu mainile spre el, fara sa te uiti insistent, doar cateva fractiuni de secunda.
3. Arata-ti partile care te avantajeaza!
Odata ce v-ati mai relaxat putin, atrage atentia asupra partilor exterioare, care stii ca plac in general. Aranjeaza-ti un pic topul sau joaca-te cu parul sau cu un cercel ca sa ii atragi atentia!
4.Stabileste contactul!
Daca sunteti face 2 face si concentrati doar unul pe celalalt, nu ezita sa ii atingi bratul, mana sau umarul. Daca va face si el la fel, e sigur: sunteti pe drumul cel bun si ai in fata un flirt cat se poate de serios! pupiki sper ca te-am ajutat :* BAFTA`! ai grija de tine:*

| roxanaaa a răspuns:

Eu zic sa faci intr-un fel sa incerci sa te bag in vb cu el.
si dupa.