| DarkGirl a întrebat:

In seara asta m-am certat cu prietenul i-am zis sa ma inteleaga ca nu mai vreau sa fac sex cu el, mereu stateam in stres ca raman insarcinata desi foloseam prezervativ si el a zis sa ii las timp de gandire daca mai vrea sa fie cu mine ca e genu de baiat care nu poate sa tina o fata de bibelou, ce sa fac? oare tine la mine? oare exagerez eu? oare am nevoie de un psiholog? mereu sunt stresata sa nu raman cu toata protectia cu tot

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mda, te vrea doar de saltea? Este normal sa faceti sex, da, dar poate el are niste cerinte nerezonabile, sau poate tu te lasi prea mult in voia fricii.
In functie de situatia voastra exista n si n raspunsuri, un lucru este clar insa: v-ati inceput viata sexuala si nu puteti sta impreuna fara sa va "combinati" din cand in cand - deci nu poti sa spui nu pe vecie. Alt lucru este clar - nici un mijloc de contraceptie nu este 100% safe, in afara de cele definitive, despre care nu cred ca vrei sa auzi acum, dar prezervativul este destul de sigur ca sa te faca sa lasi frica deoparte.
Pune toate lucrurile in balanta si gandeste-te la asta: nu poti sa stai cu cineva fara sa o faci macar la un anumit interval de timp, nu vrei sa-ti asumi de acum responsabilitatea de a creste un copil in cazul ca ramai insarcinata, atunci nu ai decat sa stai singura pana te mariti.
Sau: iti pui increderea in prezervativ si ii daruiesti prietenului tau iubirea ta, dar este el barbatul potrivit pentru tine? Ce ar face el in cazul ca tu ai ramane insarcinata?
Pot sa vorbesc intr-una ca radioul ca nu ajung niciunde, nu stiu situatia voastra concreta asa ca...

| Artemiss a răspuns:

Daca ar tine la tine nu te-ar forta.Intr-o relatie trebuie sa existe intelegere. Oricat de "iubitor de sex" este el ar trebui sa te inteleaga si sa te ajute sa treci peste frica pe care o ai.Cred ca e ok sa te gandesti si la urmari, deci nu exagerezi in nimic. Tu stii sigur ce baiat ai langa si daca te merita?

| DenysaLove a răspuns:

Buna. Iti dau un sfat din propria experienta.Am aceeasi problema ca a ta, parerea mea este sa te desparti de el deoarece nu te merita pentru ca daca u nu vrei un lucru el nu te poate obliga. Daca zice si face gesturi din astea inseamna ca el vrea doar sa se culce cu tine si nimic mai mult.Sunt baieti pe toate drumurile care asculta de pr lor si daca ele nu vor ceva nu le oliga.Gandeste-te daca u faci acum ce zice el dar fara sa vrei si te trezeste peste 9 luni cu un bebe ce o sa mai faci atunci? gandeste-te foarte bine inainte si fi sigura ca vei mai gasi multi baieti in viata asta. Pup si sa ne anunti si pe noi ce ai facut.bafta:*

| miruuuu a răspuns:

Cred ca nu te merita... un baiat care te iubeste cu adevarat ar accepta asta...scumpa,sunt o gramada de baieti singuri si intelegatori, dar noi nu`i vedem.noua ne plac smecherasi astia care vor doar sexstraight face, si poate sunt o gramada care plang dupa noi.ehoh go on