Buna!
Pai spune-i ce ne0ai spus si noua aici, iar daca e hotarat sa se schimbe si o va si face, ramai cu el, daca nu ii dai papucii.
Funda?
Nu ai dreptu sa schimbi un om ca vrei tu, daca nu-ti convine lasa-l!(poti sa-l schimbi, dar nu radica, nu e corect)
Parerea mea e ca nu poti sa schimbi un om sau cel putin nu-l poti schimba in anumite prinvinte sau radical. incerca sa il iei cu blandete, dragalasenie, tandrete sa ii spui frumos ce te deranjeaza la el; daca nu intelege il ameninti cu despartirea. Trebuie sa ai ceva "pica" rabdare, sa fii mai intai tu un exemplu pentru el. Vorba dulce mult aduce.
Http://metincard.webs.com/ intra aici si o sa primesti raspunsul tau bafta cu relatia
Nu cred ca este stilul tau, santajul nu este cea mai buna solutie intr-o relatie, iar eu personal ii urasc pe cei care recurg la santaj, nu cred ca exista lucru mai injositor.Acum tu decizi ce vrei sa faci, da eu cred ca te va face sa suferi.
Daca nu iti convine atunci de ce mai esti cu el? Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i explici ce crezi si poate intelege.Nimeni nu poate atinge perfectiunea.De fapt pana la urma...sti tu ce inseamna sa fi perfect? Pentru ca eu nu stiu! A existat vreodata omul perfect ca sa stim cum e acela? Poate vrei sa spui "daca nu e perfect pentru mine."Pentru ca toti vedem altfel oamenii si sunt altfel pentru noi.
Dupa maniera in care prezinti problemele, parerea mea este ca tu nu il iubesti pe acest "domnisor" (daca l-ai iubi imi este greu sa cred ca ai vorbi asa)! Eu cred ca tu ai dori ca el sa fie un simplu "papusoi" care sa danseze ceea ce ii canti tu!
Parerea mea este ca ar fi cazul sa-ti construiesti modelul de barbat cu care ai vrea sa imparti o parte importanta din viata ta (inalt, frumos, chipes, inteligent, educat, manierat, elegant, instruit, cult, tandru, dragastos,...) si abia apoi, cu multa rabdare, sa incepi cautarea lui.
Bafta!