| carollina a întrebat:

In seara asta m-am intalnit cu fostul si i-am zis ca nu stiu exact ce simt pentru el am vrut sa fiu sincera, apoi a inceput sa imi reproseze ca odata cand eram la el el facea curatenie si eu nu l-am ajutat ca stateam in pat, ca i-am zis de o amica de-a lui ca e taranca si el a a zis ca eu sunt mai taranca ca ea si s-a legat de prietena mea cea mai buna ca e si ea taranca si ca nu stiu sa ma port in societate, eu l-am intrebat de ce iese cu una care nu stie sa se poarte, el a zis ca a trecut peste, apoi mai demult imi spusese ca daca era politist ca a dat de 3 ori si nu a intrat, nu s-ar fi uitat la mine ca era cu nasu pe sus, acum imi zice ca are functie mai mare decat politist, eu i-am reprosat ca ejaculeaza precoce si niciodata nu ma simt bine cu el, el mi-a zis ca nu stiu sa ma machez, ca e foarte sters iar lui ii place strident, ne-am reprosat multe multe, in final asteapta sa il sun sa ii spun daca vreau sa mai fim impreuna, credeti ca are rost?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

El făcea curat şi tu nu l-ai ajutat. 1-0 pentru el.
Ai zis de o amică de-a lui că ţărancă. 2-0 pentru el. (ce treabă aveai tu)
El s-a răzbunat pe tine şi pe prietena ta (pe de o parte bine ţi-a făcut). Scor 2-1.
A spus că dacă intra la poliţie nu se mai uita la tine. Scor 2-2.
Acum că are funcţie parcă nu s-ar mai uita la tine. Scor 2-3 (adică 3-2 pentru tine)
I-ai reproşat că ejaculează precoce. Trebuia să comunicaţi nu să-i reproşezi direct. Dacă tu nu-l ajuţi, atunci cine. Scor 3-3.
Nu ştii să te machezi cum îi place lui. Stupid. Scor 3-4.
Momentan, din ce ne-ai spus, scorul te avantajează şi strict la starea de fapt de acum, amândoi aţi greşit dar el mai mult aşa că eu zic să-ţi vezi de-ale tale şi gata.
Probabil după mine îţi vor răspunde nişte fătuci care îţi vor arunca texte cu "nu te merită", "dă-l dracu", etc. etc. aşa cum e la modă printre misandrele de pe-aici pentru care bărbaţii sunt "dracu'" da' tot ele umblă după ei.
Eu atât îţi spun: Vezi-ţi de-ale tale că-i mai bine. Şi tu ai greşit, nu arunca vina toată în cârca lui! Asumă-ţi greşelile şi fii inteligentă.
Cel mai inteligent cedează primul.

| fabiola a răspuns:

In dragoste nu exista reprosuri, i-l iei pe om asa cum e, cu defectele si calitatile lui, in dragoste nu exista orgolii, indiferent ce functie ai, mai presus de toate trebuie sa fii OM! Rostul numai tu i-l stii!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu

dar ce esti tu obligata sa faci curatenie la el?

sai speli chilotii?

dal dracul ma sunt baietiwinking

| kriss_1197 a răspuns:

Sincer nu. din cate vad eu tu vrei sa iti amintesti decat clipele neplacute dintre voi. deci nu are rost.

| Kyrukai a răspuns:

Sincer? Adica in cazul in care nu esti adepta unei relatii cu nabadai cred ca stii ce trebuie sa faci. Daca nu te simti bine cu o persoana de ce ai vrea sa fii cu ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ingrozesc cand aud despre fete si femei care stau si indura, pentru nimic, iar apoi se intreaba daca "are rost?"Daca nu iti convine, pleaca mai departe.Nu crezi ca meriti ceva mai bun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu consideri ca cele spuse mai sus pot fi considerate dovada clara a iubirii... Un lucru este clar. Oricat de multe chestii ai spune la nervi... jumatate sunt adevarate.Sau cel putin au o farama de adevar. Observ ca treceti de la un subiect la altul, va legati de orice amanunt, nu va concentrati pe subiectul disputei.Acestea (machiajul, prietena cea mai buna, pilitist etc) sunt detalii nesemnificative, dar care devin adevarate bombe, vad, in relatia voastra.Retine:vorbele precum"ejacularea precoce"raman imprimate in minte si se pot naste adevarate complexe legate de chestia asta.Asa ca, aveti grija ce spuneti la nervi sau in stare de calm.