E viața voastră, voi decideți cum vreți să o trăiți.
Nu ar trebui să vă intereseze ce zic alții.
L-ai deschis perfect pe tipul cu care am făcut ieri sex, lol. Ce coincidență ciudată.
Eu cred ca daca sunteti bine sa nu va mai faceti griji si sa va traiti viata. Si in Romania sunt acceptati persoanele cu alta orientare bineinteles de catre cei mai deschisi la minte, parintilor nu trebuie sa le spuneti, poate isi vor da seama singuri la un moment dat
Daca nu voiai hate, mai bine nu mai intrebai. Adica banuiesc ca stii si tu foarte bine ca nu este nimic anormal in a fi homosexual si ca este o orientare la fel de legitima ca si celelalte. N-o sa primesti hate de la mine, ci cel mai probabil de la alti incuiati. Romanii nu prea sunt deschisi cu privire la orice e diferit de ei, mai ales ca multi sunt si indobitociti de religie.
TIn sa te contrazic, nu religia indobitoceste, religia nu gandeste in locul tau, ci gandirea inflexibila si rigida, mai mult religiile crestine indeamna spre acceptare aceste tipuri de persoane in nici un caz nu le exlude, religia este impotriva la o singura chestie raportat la lesibiene si gay, nu li se accepta casatoria, crestinismul este cel mai tolerabil si are o dogma ce indeamna cel mai mult spre acceptare si iubire, in schimb la musulmani...sa vezi acolo, haide sa citim putin inainte sa aruncam pe cine nu trebuie sau pe ce.
De asta auzi crestini care zic ca Dumnezeu nu a creat omul homosexual iar crestinii in general au o atitudine negativa fata de homosexuali. Si intr-o privinta eu cred ca te inseli, in unele situatii religia chiar gandeste in locul unora, cum este muncitul duminica sau mersul la biserica pentru aia care se duc in fiecare saptamana.
Eu vorbesc despre dogma si ideologia crestina, ce fac ceilalti este altceva, dar referitor la ganditul in locul lor, acolo ei aleg sa se supuna la o dogma, este greu sa spunem ce ne ofera libertate sau ce exista si ce nu, din punct de vedere meteodologic stiintific nu putem dovedi ca ceva nu exista, la fel cum confirmam si o ipoteza sau o teoria, infirmand-o, sa ne luam dupa stiinta acum in a ne ghida viata este si bine si rau, la fel cum a fost cu teoriile freudiene care stiinta inca mai are probleme de a le valida sau legile cuantice dar stim ca ele exista, cat de buna este stiinta pe care o cunoaste, cat cunoastem, cat este liberalism si science cat este dogma, eu sunt de parere ca ele nu sunt la poli opusi, ci ele functioneaza in armonie daca stim sa le punem
Salut, dinamicitatea cuplurilor cu persoane de acelasi sex are o dinamicitate putin mai diferita fata de cea hetero, pe langa facutlatea de psihologie, inainte si dupa chiar si in timpul ei ca un hobby am studiat destul de mult relatiile de cuplu si seductia, mai nou relatiile persoanelor de acelasi sex, de aceea iti spun ca este o dinamicitatea mai diferita, tendinta multor cupluri gay din ce am observat este sa puna accentul pe sex, nu situ de ce, mai dai din acei hormoni la o parte si incercati sa va cunoasteti mai bine, sa puneti accent pe sentimente si strategii de a tine relatia in sentimente si in intelegere, unde nu este dragoste, este o iluzie, nu conteaza de orientarea sexuala.
Joker3134 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: