| BeTheBestAndFu*kTheRest a întrebat:

In sfarsit sunt cu el. imi place mult. de un an ma tot gandesc la el. si in sfarsit suntem impreuna dar de ce sunt trista? Nu stiu de ce dar nu ma pot bucurasad si da il iubesc pentru ca, chiar daca nu suntem de mult impreuna ne stim de mult si am avut destul timp ca sa adun sentimente pentru el. si mi-a zis ca si el ar fi vrut sa-mi spuna de anul trecut ca ar vrea sa fie cu mine dar a ezitat sa-mi zica...si repet. sunt trista ma gandesc in fiecare moment cum ar fi daca ne-am desparti nu stiu de ce pentru. ca stiu ca nu avem nici un motiv sa ne despartim acum. e tare aiurea sigh Ce sa fac sa scap de gandurile astea?

3 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Poate gresesc, dar eu cred ca te atragea la el din ce in ce mai mult faptul ca nu il puteai avea, iar acum ca il ai realizezi ca e un baiat ca oricare altul. Totusi nu da cu piciorul la ceea ce ai obtinut in sfarsit iar poate pe viitor nu vei mai putea obtine
Bucura-te de ceea ce ai.happy Poate poti face ca relatia voastra sa fie mai interesanta. Iesiti undeva, va distrati, poate iti face cunostinta cu prietenii lui si vice-versa. Poate ca sentimentul pe care il ai acum e unul trecator si nu face o prostie pe care mai apoi o vei regreta. Sper sa te gandesti bine la ce ti-am zis si sa analizezi situatia inainte de a lua vreo deciziewinking...

| d33utza003 a răspuns:

Pai stii tu de multe ori daca vrei un lucru foarte foarte mult...si il astepti foarte mult sa il primesti:
1. iti faci anumite iluzii in legatura cu el.si cand ajungi in sfarsit sa ai acel lucru observi ca poate ai avut prea multe asteptari de la el si nu e deloc asa cum vroiaibig grin --> poate fi motivu pentru care esti trista---- incearca sa il vezi asa cum este el nu asa cum ti-ai imaginat ca va fi, analizeaza-l si gandeste-te bine daca il vrei asa cum e, caci daca nu vrei...fiind la inceput relatia voastra va puteti desparti si sa ramaneti prietenihappy

si

2. l-ai dorit si l-ai asteptat asa de mult incat acum ti-e frica sa nu ti-l ia nimeni ---- deci daca e asa: trebuie sa intelegi ca daca traiesti cu frica asta nu o sa te poti bucura de relatie si oricum mai tarziu s-ar putea ca cineva sa ti-l sufle pentru ca in loc sa fi tu insati incerci sa pari mai buna mai speciala mai nu stiu cum numai sa nu te lase si nu e bine. daca el e alesul atunci va ramane cu tine si daca nu iti faci griji:*

| BeTheBestAndFu*kTheRest explică:

Nuu nu ati inteles. cand sunt cu el e totul bine si frumos:X insa cand sunt doar eu cu mine,, imi vin gandurile asteasad