Poate gresesc, dar eu cred ca te atragea la el din ce in ce mai mult faptul ca nu il puteai avea, iar acum ca il ai realizezi ca e un baiat ca oricare altul. Totusi nu da cu piciorul la ceea ce ai obtinut in sfarsit iar poate pe viitor nu vei mai putea obtine
Bucura-te de ceea ce ai. Poate poti face ca relatia voastra sa fie mai interesanta. Iesiti undeva, va distrati, poate iti face cunostinta cu prietenii lui si vice-versa. Poate ca sentimentul pe care il ai acum e unul trecator si nu face o prostie pe care mai apoi o vei regreta. Sper sa te gandesti bine la ce ti-am zis si sa analizezi situatia inainte de a lua vreo decizie
...
Pai stii tu de multe ori daca vrei un lucru foarte foarte mult...si il astepti foarte mult sa il primesti:
1. iti faci anumite iluzii in legatura cu el.si cand ajungi in sfarsit sa ai acel lucru observi ca poate ai avut prea multe asteptari de la el si nu e deloc asa cum vroiai --> poate fi motivu pentru care esti trista---- incearca sa il vezi asa cum este el nu asa cum ti-ai imaginat ca va fi, analizeaza-l si gandeste-te bine daca il vrei asa cum e, caci daca nu vrei...fiind la inceput relatia voastra va puteti desparti si sa ramaneti prieteni
si
2. l-ai dorit si l-ai asteptat asa de mult incat acum ti-e frica sa nu ti-l ia nimeni ---- deci daca e asa: trebuie sa intelegi ca daca traiesti cu frica asta nu o sa te poti bucura de relatie si oricum mai tarziu s-ar putea ca cineva sa ti-l sufle pentru ca in loc sa fi tu insati incerci sa pari mai buna mai speciala mai nu stiu cum numai sa nu te lase si nu e bine. daca el e alesul atunci va ramane cu tine si daca nu iti faci griji:*
Nuu nu ati inteles. cand sunt cu el e totul bine si frumos:X insa cand sunt doar eu cu mine,, imi vin gandurile astea
NiculaiMarianTraian întreabă: