Ceau ShaDDDoW:*
Pai noua fetelor ne plac complimentele si ne place sa simtim ca existam pentru cineva :X . De ex decat o cutie cu ciocolata mai bine un trandafir e altceva e diferit, ne place cand avem un baiat cat de cat romantic adica sa stie si el sa faca niste complimente , nu ne place cand baietii ne iau de fraiere sau cand isi bat joc , sau cand sunt nepasatori gelosi impulsivi etc sunt multe lucruri sper ca te-am ajutat :X
Bafta la fetee :* >
Fiecare fata are gusturile ei. Unora le plac dulcegariile, altora nu. Pana la urma atunci cand cunosti o fata iti dai seama ce-i place si ce nu si probabil iti va spune si ea. Nu poti pune toate fetele in aceeasi categorie la fel cum nu poti pune nici baietii laolalta. Iti pot spune ca unora le plac baietii cu muschi, dar altora nu le plac asa ca nu te-am ajutat cu nimic. :]
Pai apreciam sinceritatea.
Un baiat ar trebui sa fie glumet, deschis, sa ne spuna orice fara teama. De asemenea, cand o fata este suparata baiatul ar trebui sa o asculte si sa incerce sa o ajute. Acum depinde si de fata tipul de baiat pe care il prefera.
Succes.
Bună. Well, depinde de fată, depinde de gusturi, depinde de caracter.
Ce îmi place MIE la băieți :
Sunt ambițioși (unii)
Sunt sinceri (unii)
Au personalitate (unii)
Au bun simț (unii)
Știu cum să se comporte cu oamenii pe care eu îi respect (unii)
Nu bârfesc aproape deloc (unii)
Ce nu îmi place MIE la băieți :
Sunt superficiali și aici mă refer la aspectul fizic al fetelor (cam toți)
Sunt aroganți (cam toți)
Nu știu când să se oprească
Nu se gândesc la urmări
Vor să fie "cool" prin droguri, băutură etc.
Aș vrea să adaug că și fetele au cam aceleași defecte.
Și acum trag o concluzie, cum fac mai tot timpul : Majoritatea băieților sunt ok, dar aș vrea să conștientizeze defectele și să le corecteze. Păcat că nu toți au această tărie de caracter.
Sper că te-am ajutat
Mie de exemplu imi plac baietii romantici care inteleg orice mesaj pe care vrei sa il transmiti,glumet sa inteleg gluma dar nici chiar exagerat de glumet,frumos (totusi este o calitate pe care o apreciez), sa poata sa ma inteleaga, sa ma asculte si sa fie cit de cit destept! :*funda?
Mie imi place de un baiat deoarece este:
- glumet
- amuzant
- face glume
- e fff frumos
- e inteligent
- e atent
- avem aceleasi preferinte
- ii iubeeesc parul lui castaniu si putin ondulat...
- e sincer
- e deschis
- ''face haz de necaz''
- se socializeaza repede
- se integreaza f. repede si f. bine
- e simpatic
Asta e parerea mea
Mie imi plac baietii cool dar si sentimentali uneori.nu trebuie sa arate foarte bine si sa se poarte dragut cu mine...nu imi plac baietii grosolani, care fac pe desteptii...nu sunt cool deloc
Wtf ce pretentioase sunteti
dupa raspunsurile voastre ar trebui sa il creati dupa cum vreti )
ca nu o sa fiti multumite niciodata
Foarte bun la bataie,fotbalist, sa se imbrace misto, sa fie vagabond si sa numi spuna din 5 in 5 min "te iubesc" mai pe scurt imi plac baietii rai dar sa fie amuzanti
E fetelor acum o sati zic cemi place mie si ce nu ca nu toate fetele is la fel deci imi plac baietii care sa glumeasca dar nici prea mult cai exagerat si trebuie sa si arate bine si mai trebuie sa fie si genu ala de baieti adica care umbla cu prietenii peste tot...
si chesti care nu mi-ar placea sa fie foarte insistenti adica obsedati de mine sa nu fie serios si cam atat
Pai.fetelor le place ca un baiat sa fie in primul rand de treaba si sa fie ingrijit.Sa stie sa se poarte frumos si sa le dea atentie.Nu le place ca un baiat sa sufere de gelozie excesiva, dar, sa faca unele remarci uneori pentru ca altfel fata s-ar putea simti neindragitasper sa te ajute :X
sasukenice întreabă:
anonim_4396 întreabă: