Marimea e doar un impuls psihologic,ceea ce conteaza cu adevarat e grosimea,ca sa stii.
In afara de asta,multi baieti mai putin pricopsiti de natura,capabili insa de tandrete si comportament generos in pat,s-au trezit mult mai iubiti/disputati/satisfacuti, decat cei care isi fac un titlu de mandrie din dimensiunile lor fenomenale...
Nu stiu ce si-ar dori fetele, in general, dar iti pot spune ca un baiat care stie ce face si cum sa se comporte la primul act sexual al unei fete e un mare noroc.
Nimeni nu s-a nascut invatat si cu totii am inceput de undeva, dar ce bine este cand macar unul din cei doi stie ce face!
Cica conteaza mai mult diametrul.
Si totusi cred ca conteaza doar atitudinea.
Cel mai mult conteaza compatibilitatea intre doi parteneri,caracterul, modul de a gestiona lucrurile, cat priveste virginii ei sunt neinitiati, suntem in secolul vitezei, cine are rabdare sa mai dea lectii acum
Cred ca marimea conteaza mai mult pentru barbati, decat pentru femei Serios, fetele-s mai interesate de floricele si inimioare. Voi sunteti cei ce va faceti probleme ca o aveti prea mica si tot va comparati cu altii.