| Galezu a întrebat:

In timp ce sunt cu iubita mea ma gandesc la o alta fata, dar pe care, ATENTIE, nu o plac deloc. Ma atrage sa zic doar fizicu ei, e o placere trecatoare, nu? Ce ar trebui sa fac sa numai ma gandesc? Sa stau linistit in privinta asta? Le rezolva timpu pe toate? Scuzati categoria. ps: imi iubesc prietena enorm de mult si nu vreau pe altcineva.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E ceva trecator, stai linistit

| On3St4r a răspuns:

Tot ceea ce faci tu de fapt este să te minți pe tine însuți. Tu nu o urăști pe ea, urăști faptul că o iubești, și oricât ai nega față de tine sau față de alții, tu pe ea o iubești, nu pe prietena ta. Zici tu că o iubești enorm doar de fațadă, pentru tine și pentru cei din jurul tău. Timpul vindecă tot, doar că probabil vei regreta mai târziu. Și să îți răspund la primele întrebări: nu îți mai ascunde sentimentele, spune-i fetei că atunci când ești cu prietena, de fapt o vezi pe ea.

| iubesc a răspuns:

Parerea mea e ca nu stii ce vrei. iti iubesti prietena? atunci dedica-te trup si suflet ei pentru a nu te mai gandi la alta.

| Azµre a răspuns:

Simplu, gândește-te la alta!

| h3r a răspuns:

Să-i spui asta prietenei tale și te rezolvă ea, ai încredere.

| croissant a răspuns:

Pai daca zici ca iti iubesti prietena nu este norma ca atunci cand esti cu ea sa te gandesti la alta si mai rau daca te pupi cu ea iti imaginezi ca te pupi cu fata la care te gandesti. Gandeste mai bine poate fara sa vrei si fara sa iti dai seama poate te indragostesti de fata asta altfel nu imi explic de ce te gandesti la ea in timp ce esti cu iubita ta. Acorda-ti-va cateva zile fara sa va vedeti si poate vei sti de fapt cum stau lucrurile. Bafta

| Liliana1981 a răspuns:

Pfff, toti suntem oameni si suntem supusi greselii. Si tu la fel ca noi toti. Degeaba nu te gandesti la fata aia, dar important e ceea ce vrei tu cu adevarat. Daca nu-ti doresti pe altcineva in afara prietenei tale atunci nu-ti face griji, o sa fie totul bine.

| Blu3Smyle a răspuns:

Daca iti iubesti prietena si te gandesti la o fata mai sexy daca am inteles bine nu stiu daca tio imaginezi pe alta atunci inseamna ca nu o iubesti... dar asa poate doar te impresioneaza fizicul celelaite fete si ai vrea ca si iubita ta sa arate la fel asta nu e cine stie ce problema...tongue

| ramona0506 a răspuns:

Fa tot posibilul sa nu te mai gandesti la tipa aia, daca e vorba doar de fizic nu se merita deloc. Acorda-i mai multa atentie prietenei tale si gandeste-te mai mult la ea, imagineaza-ti mereu ca esti impreuna cu ea si va imbratisati, sarutati, chestii laughing. Scoate-o pe aia afara din mintea ta big grin

| GiaNina29 a răspuns:

Daca chiar o iubesti, nu te gandii la alta. Respecta-ti prietena chiar si cu gandul. Timpul le rezolva, dar vezi sa nu te atasezi prea tare

| onionix1004 a răspuns:

Daca iti iubesti prietena enorm si nu vrei pe altcineva, parerea mea e ca ar trebui sa nu te mai gandesti la alte fete. Incearca sa iti petreci mai mult timp cu prietena ta, ca sa uiti de acea fata. Sper ca te-am ajutat!