| andre0152 a întrebat:

In timpul actului sexual mi-a iesit prezervativul, dar mi-am dat seama la timp, mentionez ca eram pe stop in perioada aceea, iar prietenul meu nu si-a dat drumul. Am de ce sa ma ingrizorez in privinta unei posibile sarcini?

Răspuns Câştigător
| alisia18 a răspuns:

Daca a continuat putin si dupa ce a iesit prezervativul sunt mici sanse de sarcina. daca nu a continuat poti sa stai linistita kiss. Dar fa totusi un test de sarcina, dar dupa 2 sapt de cand ai avut contactul sexual :-)

12 răspunsuri:
| Anablondyi a răspuns:

Nu.daca nici macar nu s-a terminat..sigur nu

| AikkoxD a răspuns:

Nu, nu ai cum să rămâi.

| neutrino a răspuns:

Din spusele tale reiese ca tu purtai prezervativul(!?), acesta ti-a iesit( de unde?) iar baiatul nu si-a dat drumul. Si in aceste conditii poti avea surprize neplacute.

| єχcєєℓ a răspuns:

De curiozitate unde ți-ai băgat prezervaivul? Tu ai zis că ești fată deci...

| Andrei296 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Exista si prezervativ pentru femei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti sigura ca nu i-a iesit lui? Unde tineai prezervativul, pe deget?

| andre0152 explică (pentru anonim_4396):

Dragul meu scuza-mi greseala de exprimare, poate daca ai fi si tu pus in situatia mea ai intelege emotiile prin care trec, dar ce sa faci unii se nasc invatati si buni sa faca misto de alti ca doar asta-i Romania. Doi la mana pentru cultura ta denerala exista si prezervativul feminin si care nu, nu se pune pe degetbig grin.

Răspuns utilizator avertizat
| prizeFTW a răspuns:

Pai nu ai cum.Ramai insarcinata doar in urma fecundatiei. Daca nu a ejaculat in tine nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.( Foloseai prezervativ pentru femei )?

| ONElena11 a răspuns:

Nu, stai linistita

| teo2345 a răspuns:

Pai s-ar putea, si nu s-ar putea, depinde...

| mariucakatinca a răspuns:

Da, exista posibilitati de a ramane gravida. Fa-ti urgent un test de sarcina.