Da, sigur poate ramane insarcinata de la cea mai mica picatura (mai mica ca o gamalie de ac). Riscul e variabil in functie de perioada ciclului menstrual in care se gasea partenera ta in momentul actului sexual.
Ma uimesti! tot ce pot sa zic e ca la tine nu vad diferenta dintre sperma si creier.
Da, felicitarile mele, esti tatic, uraaaaaaaaaaaaa, nu-i nimic, un copil nu e atat de rau, mai rau e cind ai vreo 3-4
Oamenii nu au inteles cine esti si ce vrei sa afli de fapt...Cica "Fa un test de sarcina! " El e baiat saracul si se ingrijora pentru iubita lui. In fine, Cristi depinde de ce cantitate te referi, ca inainte de ejaculare exista o asa numita preejaculare (dupa nume ) care e un lichid seminal cu o "incarcatura spermatozoica" mai mica. Dar daca a mai durat 2 min dupa, inseamna ca nu are de ce sa-si faca griji.
Da poti ramane gravida si poti folosi o carte care sa te invete gramatica... Fa un test de sarcina!
Tare chestia cu sperma in cap. Nu-mi imaginam cum ai reusit performanta. Serios vb nu cantitatea de sperma duce la graviditate. Din multitudinea spermatozoizilor rezultati la o ejaculare, doar UNUL singur este suficient pentru a procrea.
Nu mai pot sa ma opresc din ras...Ha,ha,ha,ha,ha,! Sperma in cap... Hai ca mi-ai facut ziua frumoasa! Daca ai si prestat asa cum scrii e posibil ca prietena ta sa aiba o surpriza. Acum depinde daca era perioada fertila sau nu. Sa faca un test de sarcina. Dar nu a doua sau a treia zi pentru ca va fi irelevant. Daca intarzie ciclul, ceea ce ar fi posibil, pentru ca sigur cele doua picaturi au ajuns unde trebuie, atunci sa faca testul.
Dar tu unde aveai capul bagat?
Si se gasesc prezervative asa de mari, sau vroiai sa spui ca nu ai pus ciorapul pe cap?
Asculta sfatul lui @kratos si fa-ti un test de sarcina...la cap, sa nu care cumva sa se fi fecundat vreun neuron.Lasa-i asa, nu-i mai inmulti, oricum nu folosesc la nimic!