| datesraluca a întrebat:

In timpul actului sexual nu simt nicio placere, mi s-a recomandat sa iau anticonceptionale deoarece contin hormoni. Este adevarat ca ma pot ajuta? Va multumesc.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Anticonceptionala e pentru a impiedica sarcina...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca reusesti sa ai orgasm prin mansturbatie, inseamna ca partenerul nu este priceput sau dotat.Va trebui sa contribui si tu la excitarea ta, daca el nu stie! Daca nu ai orgasm nici singura, inseamna ca esti frigida si este de domeniul medical!

| Vizitiul a răspuns:

Doua persoane care practica dragostea ar trebui sa se simta precum un inger fara o aripa. Independent de asta ar trebui sa "zboare" in momentul contopirii. Crede-ma ca in momentul in care iubesti cu adevarat, te aprinzi la o singura atingere mai tandra din partea persoanei iubite. Stii de ce nu simti placerile trupesti? Pentru ca -n prealabil lipsesc cele sufletesti. Niciun fel de medicament nu te poate ajuta in acest sens. Nu-ti trebuie un medicament, iti trebuie un "drog" in suflet, iar acel drog se numeste :"iubire".

| paramore a răspuns:

Pe anticonceptionalele mele scrie la efecte nedorite ca scade apetitul sexual, deci nu stiu dk chiar iti vor fi de ajutorthinking

| claudiea79 a răspuns:

Buna.anticonceptionalele nu iti produc placere.alea sint sa nu ramii insarcinata.sa simti placere iti trebuie un preludiu mai lung; sarutarii si imbratisarii din partea iubitului. mingiieri in zona genitala si sarutari din partea iubitului. o sa fii in al 9 lea cer