Cum sa te traga ma de penis? Daca m-ar trage pe mine, nu as mai vedea clar in fata ochilor, si imi e ca o bat acolo in pat.
Iar la treaba cu trasul de par(la cel din cap sper ca te referi) zic ca este excitant, dar pana la o limita, ca apoi este dureros, si mai putin placut.
Ar trebui sa fi putin dusa sa il tragi de penis? Nu am mai auzit asa ceva.Si nu stiu pentru ce te intereseaza asa mult intrebarea asta si care e rostul ei, in fond fiecare face dragoste cum stie si cum se simte mai bine, nu cred ca ii treaba nimanui ce faci tu in pat cu parteneru/a
Cum sa-l trag de puta, nu suntem sado. Daca ma trage de blana a incurcat-o cu mine
Nu mai pot de ras , eu una nu am mai auzit asa ceva , cel putin fiinte normale nu cred ca ar trage partenerul de penis doar daca sunt sado maso, cat despre trasul de par e ok cu o limita.
Sa il tragi de penis? nu am mai auzit.sorry dar cu trasul de par da.este erotic cand o tragi pe partenera.Ai mai mult chef de sex...Am citit astaDar sa no tragi sai smulgi parul din cap
Nu as accepta sa ma traga de par, vreau sa -ti spun ca nu am mai ras de mult, da e amuzant pupici
M-ai dat gata cu intrebarea ta
Cred ca nu am mai ras asa de bine la nici o alta intrebare de pe TPU
De trasul de par am auzitdar de penis sincer nu
Pai il doare, cum sa-l tragi de penis?
Cum ar fi unu suna la 112 si zice ''alo politia sotia mi-a rupt penisul am si dovada la ea in mana [nu nebuno nu-l arunca pe geam!]''
Sadomasochisti care recurg la asemenea gesturi, ei le interpreteaza ca fiind gesturi de tandrete, dar de fapt se maltrateaza! fata sa il zgarie(nu tare) pe EL pe spate, el sa ii dea o palma la fund, astea da, sunt acceptate, eu cel putin nu a-si accepta sa ma traga de penis, i la-si da peste bot
Waw... ce fiaramrr. te-ai gandit sa-ti uzi capsorul si poate iti creste un creier
Doamne fereste! Daca partenera il trage de penis pe iubitul ei, apoi poate i-l rupe!Iar ala depune o plangere la guvern!
anonim_4396 întreabă: