Luati-va o vacanta si plecati undeva, gen Grecia sau la noi in tara la mare, fa-i surprize acolo, reindragostiti-va!
Off. si eu zic multe la nervi, si prietenul meu la fel e grav, spunem lucruri dureroase rau. Aungem sa ne zicem unul altuia k nici nu ne iubim
recunoaste ca ai gresit, e dificil sa o faci.Sigur nu are pe alta, gandeste te poate treece prin mom grele la serv, poate are nevoie de mai multa afectiune din partea ta. Sexmai faceti? gandeste te la o vacanta vara asta, chiar daca e costisitoare 2 3 zile nu strica sa plecati din oras.propune i asta, sigur o sa l bucure.
Gaseste alte lucruri interesante de facut, nu-ti concentra toata viata pe el. Daca simte un lat in jurul gatului, nu este deloc placut.
Barbatii au perioade in care sunt mai axati pe munca, nu inseamna in cele mai multe cazuri ca inseala. Sunt doar intr-o etapa diferita din viata lor.
Pai daca esti invadata de ginduri negrei depre sotul tau mai bine rogate domnului iisus hristos sa iti dea pace si liniste sufleteasca si el o sa te asculte si tot el o sa iti dea comfirmarea ca sotul tau nu te inseala bine intles trebuie sa ai incredere in domnul iisus ca iti protejeaza caminul tau ok
Relația dintre voi nu are cum sa mai fie ca acum 9 ani, este normal, doar ne maturizam. Alintaturile sunt inlocuite in timp de responsabilitati.Nu stiu daca tu lucrezi, dar sa stii ca atunci cand ai un serviciu iti cam piere cheful de distractii. gelozia este o boala. Incearca sa te controlezi cat de mult posibil pentru ca e greu sa traiesti cu un om care face scandal din nimic, tot timpul e pus pe harta, tot timpul te acuza. Pune-te in pielea lui. Sincer, eu n-as fi suportat. Ai grija sa nu-l indepartezi definitiv cu comportamentul asta. Lasa cadoasele si alte dulcinimicuri si incearca sa gandesti matur, sa-ti stapanesti furia si sa vezi daca exista motiv de scandal in afara imaginatiei tale. Succes!
Du-te si lucreaza cateva luni afara. O sa-ti lipseasca atat de mult ca o sa vrei sa vii pe jos de acolo...Sa-ti spun mai multe?