N-am idee ce strtegii aplici dar daca le-ai invatat de la tipul dupa care te numesti, parca inteleg de ce fug fetele de tine.
Eu din ce am observ mulți bărbați respinși încearcă cu fete foarte frumoase iar apoi sunt frustrați că de ce nu le accepta,eu mereu am observat asta, trebuie sa înțelegi că cei frumos se potrivește cu frumosul,un bărbat frumos e frumos sa fie cu o fata frumoasa, așa e lăsat de natura, ceea ce multi nu înțeleg, și pentru fete contează aspectul fizic, la ce dumnezeu sa stai cu cineva pentru care simți scârbă? Sau nu simți nimic? Fara atracție fizică nu exista interes, ce interes sa ai că fata sa stai cu x
Bineînțeles, tu ai sta cu o fată fără dinți în gură? Sau cu dantura neîngrijită și respirația urat mirositoare?
Dantura e un aspect obligatoriu să arăți bine.
Clar, aspectul fizic spune foarte multe despre tine. Iar cand se vede ca nu te ingrijesti, nu e deloc ok. Dantura este foarte importanta, daca vad un om care nu si-o ingrijeste, miros, sau dinti strambi, ma retrag imediat.
Trebuie sa depui mai mult efort, nu o sa lesine dupa cateva conversatii, vezi de cine iti place si incearca la aceea fata, apropie-te de ea, invit-o in oras, si vezi daca doreste sau nu, daca nu, incerci cu altcineva. Incepe sa iti placa de o persoana cand incepi sa o cunosti mai bine
In primul rand, poate aceste fete au asa numitul "crush", tipul ce inca sunt prieteni dar ar cam trebui sa devina un cuplu.
In al doilea rand, nu te poate place dintr-o simpla conversatie, cauta ceva in comun intre tine si ea, nu stiu... zodii, fantome, ceva interesant ce nu ar putea gasi la un alt baiat asa dezbatere.
In al treilea rand, aici nu sunt sigur, insa cred ca faci ceva in acea discutie, dupa cum stii, o buna parte din tinere au parte de zeci de mesaje de la diversi oameni tocmai din tinerete, iar tu cred ca incepi discutia fix cum o faceau unii ce doreau doar sa se simta "bine".
Si da, aspectul fizic este cel mai important, daca stii ca ai mici. scapari fizice, cred ca poti sa le acoperi cu ce a aparut in ziua de asta drept cosmetic.
(scuze daca am scris eronat gramatical)
beausingurlamasamea întreabă: