| fancyLadyGaga a întrebat:

In ultima vreme mi-am pierdut cheful de flirt... faza ii ca imi place de un baiat de 13 ani (eu am 14)
oricum, el a fost cu prietena mea cea mai buna dar s-au despartit acum 3 luni asa ca m-am indragostit de el, de atunci si pana acum m-am tot chinuit sa ies in evidenta prin toate chestiile. dar nu prea mai stiu sa flirtezlaughing Ca inainte, daca imi placea de un baiat in max. 4 zile era al-meu... oricum

Intrebarea:Imi spune-ti niste metode de flirtatlaughing? mersi mult si fundittatongue

Răspuns Câştigător
| byby_5696 a răspuns:

Buna,te inteleg cum e sa-ti dau cateva "sfaturi":Fii discreta!
Probabil cea mai simpla si eficienta metoda de a flirta este comunicarea prin soapte. Atunci cand dialoghezi cu 'Fat-Frumos', intreaba-l zambitor daca ii poti incredinta un secret, apoi apropie-te de urechea sa si sopteste-i un compliment sincer (ca de exemplu: 'Ai gusturi foarte bune in a te imbraca' sau orice altceva te-a impresionat la el).
sau La o petrecere, intr-un grup sau chiar si la scoala, uita-te la baiatul pe care-l placi, zambeste-i si clipeste-i mai repede decat de obicei. Dar nu uita ca atunci cand te apropii de el sa-i clipesti tot mai rar... ii vei induce astfel impresia ca-l sorbi din priviri.
sau Un truc cu adevarat clasic. Iar explicatia pentru faptul ca a devenit o metoda atat de uzitata este simpla - nu da gres niciodata. Mergi catre tipul pe care il placi, cauta-i privirea si daruieste-i un zambet. Apoi, chiar in momentul in care ai trecut pe langa el, scapa ceva (o carte, geanta... orice). Daca este interesat de tine, se va apleca si te va ajuta sa ridici ce-ai scapat. Voila! Pe mine m'a ajutat mult,doar ca mie nu mi-a cazut ceva, eu am cazut ca o blegovana...laughing,,,,, sau Acesta este un avantaj pentru un flirt care, daca este facut bine, il poate face pe tipul respectiv sa creada ca esti facuta pentru el. Trucul este sa-l faci sa vada un lucru la el pe care nu-l intelege altcineva. Pentru a face asta, trebuie sa descoperi cum se vede el in interior. Asa ca tinteste cu complimente exact opusul. Ii place sa glumeasca? Spune-i cat de sensibil si spiritual pare. Este un visator, un tip intelectual? Spune-i ca primul lucru pe care l-ai remarcat la el sunt bratele puternice. Asa il vei face sa-ti cada la picioare! te-a ajutat ceva? funda?happy

2 răspunsuri:
| liviu89 a răspuns:

U esti un fel de casanova feminina?

| Raul_9023 a răspuns:

Pai daca tot te-ai chinuit atat sa iesi in evidenta si nu ti-a iesit nimic, poate ca baiatul acela nu e interesat de tine mai stii?