| deni_6616 a întrebat:

In ultima zi menstruatie am facut sex cu preietnul meu, s-a rupt prezervativul, el a ejaculat in mine si am luat pastila de a 2a zi. Dupa 3 zile am facut sex din nou si s-a rupt din nou de data asta insa s- rupt la el i mana cand s-a uitat daca e totul in regula deci nu ma atins nimic si nici macar nu a ejaculat. Dupa alte 3 zile am avut o sangerare care a durat cam 20 de ore. Mie menstruatia trebuie sa imi vina cam peste o zi 2. Exista vreun risc sa fiu gravida?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, 75% din valoarea riscului din ultima zi de menstruatie, adica in jur de 1%.

| Crisu a răspuns:

Nu. Daca spui ca ai luat pastila si ca a 2'a zi nu si'a dat drumul in tine, inseamna ca nu ai cum sa fii gravida. Dar ca sa fii sigura, fa un test de sarcina.

| Tom a răspuns:

Prea putin probabil sa fi gravida.Totusi exista un risc insa foarte mic. Data viitoare folositi si voi durex extra safe sa nu se mai rupa nu mai faceti sex cu prezervative de la alimentaratongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde nu asi putea garanta ca nu esti daca dupa pastila de a doua zi ti sa facut rau ai vomitat sau ai avut febra sa grata etc trebuia sa iei inca una sa si faca efectu... fa un test sa fi sigura