| xt a întrebat:

In ultimele 2 zile (atat a trecut de la ultima intalnire) mi se pare ca atitudinea prietenei s-a schimbat oarecum fata de mine. De exemplu, din senin a inceput sa spuna ca are de facut anumite treburi dupa-masa si ca ne putem vedea in week-endul acesta doar daca le termina (desi cand am stabilit sa ne petrecem week-end-ul impreuna nu avea nici un plan pentru sambata). Am aflat aseara vb la telefon ca s-a inscris intr-un partid politic si in unele seri nu se va sti sigur daca ne putem vedea sau nu pentru ca are sedinta. Tot aseara a avut o intalnire dar a evitat sa spuna cu cine. In general spunea ca a avut o intalnire cu o fata, dar acum am tras-o de limba si nu a zis cu cine a iesit. Problema este ca inca nu am facut sex, desi nu suntem foarte departe, deocamdata fiind la preludii lungi pentru ca ea a zis ca e bine sa mai asteptam cateva zile / saptamani si sa discutam anumite lucruri. La un moment dat am ajuns si la sex in discutia de aseara si spunea ca o partida de 2 ore este refreshing. Ce sa mai cred? Ca vrea sa se joace cu mine? Ca are pe altul? Ca are anumite rezerve? Eu in general ajung in pat cu o femeie intotdeauna in maxim doua luni (3-6 saptamani de obicei). Oare faptul ca amana sex-ul este o dovada ca nu este pregatita / nu ii place de mine / nu a trecut peste fostul prieten / are pe altcineva?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Oamenii sunt schimbatori, la fel si starile emotionale, fizice.Cred ca mai inainte de toate sa iti stabilesti ceea ce doresti de la aceasta tanara, daca vrei sa cultivi o prietenie frumoasa, care sa duca la o viitoare familie, atunci trebuie sa vorbesti direct si sincer cu ea despre tot ce te framanta si nelinisteste si sa asculti parerea ei legat de aceste aspecte. Daca vrei doar sa nu fii singur, si sa ai pe cineva ( temporar), ia-o mai usor, cu calm si incredere. Daca nu ai incredere acum, nu o sa ai mai intai.Trebuie sa stii sa iti doresti de la ea, sa socializati, sa mergeti impreuna in diverse locuri, sa aveti intimitate si viata sexuala activa...totul depinde de voi...si legat de faptul ca tu ai un "standard" ( de 3-6 saptamani) incearca sa te gandesti mai putin la el.Gnadeste-te cum ar fi fost daca ti-ar fi "cedat" de la prima intalnire sau si-ar fi dorit sa faca cu tine dragoste la a doua intalnire...ai fi spus cu siguranta ca e asa si asa si nu e de tine...caci asa se intampla de cele mai multe ori. Faptul ca nu ti-a spus cu cine a fost la intalnire, nu inseamna ca te insala. Poate a fost cu cineva, posibil si cu un barbat si nu a fost multumita de discutie, intalnire si ce rost mai are sa iti spuna?! sa se faca de ras...sunt situatiile de genul acesta, fie in interes personal sau de serviciu, colaborare etc.Nu cred ca se joaca cu tine, depinde si de varsta ei si maturitatea ta. Daca o suspectezi de infidelitate, cel mai bine are fi bine sa vorbiti cat mai curand, direct, sincer, fara ocolisuri si ascunzisuri si daca amana sexul bine face...caci nu sexul este cel care tine o relatie sau o face sa fie reusita...sunt oameni care s-au inteles in intimitate dar nu a fost suficient...in rest erau ca doi straini, fiecare cu viata lui, desi ajunsesera sa fie (culmea!) casatoriti.Cand veti dori, atunci va fi momentul intim.Important este sa comunicati, sa aveti incredere unul in celalalt, sa stiti ceea ce va doriti si sa aveti rabdare sa va cunoasteti... ceea ce nu e putin lucru.Ai grija de tine, fa ceva miscare adica sport (ca sa iti mai fuga gandul de la sex ), incearca sa te vezi cu ea, chiar si pentru o scurta convorbire si sa va lamuriti.Doamne ajuta sa fie de bine si sa fiti un cuplu matur, sa depasiti incercarile si sa fiti fericiti.Ai grija de suflet si de tine, pari determinat si daca o placi mai mult (decat media), merita sa lupti si sa ai rabdare cu ea.Bafta!

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Incearca sa porti o discutie serioasa cu ea si intrab-o ce are de gand sa faca...mai bine nu o acuza fara sa stii, ca nu se stie ce e la mijloc, banuieli sunt mule, dar nu se stie care a adv, vb cu ea frumos, si sa iti explice cum sta treaba, succes.

nony
| nony a răspuns:

Ce tipar aihee hee .in 3 saptamani ajungi in pat cu orice femeie?
Hmm, eu nu prea cred, dar treaca de la mine. Poi cred ca ceva s-a intamplat intre voi de a dat inapoi, sau poate nu este prea sigura pe sentimentele ei fata de tine.
Tocmai de aia te-a mai amanat. Faza cu intalnirea e cam dubioasa din moment ce a evitat sa-ti spuná cu cine s-a intalnit.si ar trebui sa-ti dea de gandit. Daca nu avea nimic de ascuns iti spunea imediat.
Poate ca l-a partid a intalnit pe cineva, si scuzele cu sedintele iar sunt de discutat.
Mai asteapta o saptamana, vezi cum decurg lucrurile.si apoi incepi o discutie serioasa despre relatia voastrá.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Numai ea stie ce are si de ce se distanteaza de tine incearca sa ai o discutie serioasa cu ea spune-i ce te deranjeaza poate ca nu este pregatita trebuie amandoi sa vorbitii de exempul la faza ca ai zis oare nu este pregatita sau nu ii place de tine intreab-o pe ea e cel mai bine

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai nu trebuie sa o presezi cu chestia asta cu sexul...trebuie sa o faca pentru ca vrea ea nu din obligatie...incearca sa vorbesti cu ea...sa'i spui ca asa nu mai merge...intreab'o cu cine s-a intalnit si vezi daca relatia asta mai are rost sau numai se joaca cu tinewinking

| sylver69 a răspuns:

O partida de doua ore este refreshing...laughing. ia las-o sa vezi ce-i poate capu. las-o no cauta... o zi, 2 si vezi te suna... te cauta? oricum minciuna are picioare scurte... daca e ceva nu trebuie sa te chinui sa afli, o sa iasa la iveala exact cand nu te astepti...

| xt explică:

@nony: Nu stiu sincer daca pot ajunge in pat cu orice femeie in maxim 3 saptamani. In general in relatiile precedente durata a fost 3-6 saptamani, cu o singura exceptie: relatia actuala. Acum sigur ca poate am fost foarte norocos si am dat mai mult peste fete usoare sau pur si simplu am stiut cum sa pun problema cu respectivele, dar asa s-a intamplat.
@eluveitie: Nu presez niciodata o fata / femeie sa faca sex pentru simplul motiv ca trebuie sa isi doreasca si ea sa o faca. Daca doar unul doreste, nu cred ca mai este vorba de dragoste sau sex ci de cu totul altceva si nu are rost pentru ca activitatea respectiva se poate face si solo.

| xt explică:

@maria: Hmm...situatia este complicata. Imi place mult prea mult de fata asta. Cred ca mai mult decat daca le pun la un loc pe toate fostele mele prietene, asa ca este normal sa ma intreb tot felul de lucruri in functie de ceea ce se intampla la o intalnire sau dupa o discutie la telefon. Motivul este simplu: nu vreau sa o pierd. Am cautat vreo 12 ani o tipa de genul asta si de asta incerc sa fiu precaut. Totusi este foarte inchisa in ea, rareori da vreun indiciu despre ce s-a intamplat si nu stiu ce sa cred cand nu raspunde la telefon, desi spune ca ori a fost cu o prietena, ori dormea. In mai multe cazuri, in relatii trecute cand fata nu raspundea la telefon insela (ca nah, daca era cu o fata ar fi raspuns, ca sa vada prietenele ca are BF grijuliu). Cam asta ar fi. Totusi daca suspectezi pe cineva ca te inseala, vb cu pers respectiva pe tema asta si se dovedeste ca nu este nimic, atunci este cam nasol ca poti distruge tot ceea ce s-a intamplat inainte si trebuie sa o iei de la capat.