Daca ati folosit corect prezervativ de fiecare data, riscul de sarcina este foarte mic. Dar durerile ei sunt ciudate. Daca ai fost bland si nu ai traumatizat-o si daca are varsta minima necesara pentru sex (17 ani si jumatate), nu gasesc o explicatie. Oricum, trebuie sa o vada cat mai repede ginecologul. Durerile dupa contact sexual sunt un mare semnal de alarma.
Si tu crezi ca o dor ovarele pentru ca nu doame normal? sau ca a facut conjunctivita pentru ca ati facut sex, sau nu mananca sanatos?
nu te supara, dar ce varsta ai?
O dor ovarele,e f posibil sa fie o raceala,sa mearga la ginecolog pana nu face vreo infectie mai puternica,intre timp sa bea mult ceai de musetel si sa faca bai locale cu musetel, cat mai fierbinti suporta! nu cred ca e gravida, cred ca e doar racita!
Nu cred ca este gravida.mai mult ca sigur are o raceala ( sa bea urinal hot drink) sau poate cine stie ai pus-o in vreo pozitie mai nebunatica
Sa faca un test de sarcina ca sa vada cum e treaba. daca nu e insarcinata ar trebui sa mearga la un medic sa o consulte.sau ati putea sa mai asteptati ca sa vedeti daca problemele trec de la sine, desi cred ca ar fi mai bine pentru ea daca ati reactiona acum.bafta!