| Nicky29 a întrebat:

In ultimele doua saptamani cam de cand mi-am inceput viata sexuala cu prietena mea, sa plans ca o doare burta si ca nu se simnte prea bine, si mi-a zis ca o doare in zona care este situata deasuprea la vagin nu stiu cum se numeste.Adevaru e ca nu doarme cand trebuie gen se culca la 2 si se trezeste pe la 11 nici nu mananca destul de sanatos din punctu meu de vedere.Acum mi-a dat mesaj ca i sau umflat ochi si s-ar putea sa aiba conjuctivita. Eu sincer nu stiu ce sa ii mai zic si cu ce sa o mai sfatuiesc, ciclu il are neregulat si nu i-a venit luna asta eu iau in calcul si faptul ca poate sa fie insarcinata desi cred ca sunt putine sanse. Voi ce ma sfatuiti sa fac?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ati folosit corect prezervativ de fiecare data, riscul de sarcina este foarte mic. Dar durerile ei sunt ciudate. Daca ai fost bland si nu ai traumatizat-o si daca are varsta minima necesara pentru sex (17 ani si jumatate), nu gasesc o explicatie. Oricum, trebuie sa o vada cat mai repede ginecologul. Durerile dupa contact sexual sunt un mare semnal de alarma.

| Nicky29 explică:

@nici eu am spus problemele care le are nu si cauza lor, am 21 de ani

| niki a răspuns:

Si tu crezi ca o dor ovarele pentru ca nu doame normal? sau ca a facut conjunctivita pentru ca ati facut sex, sau nu mananca sanatos?
nu te supara, dar ce varsta ai?

| niki a răspuns:

O dor ovarele,e f posibil sa fie o raceala,sa mearga la ginecolog pana nu face vreo infectie mai puternica,intre timp sa bea mult ceai de musetel si sa faca bai locale cu musetel, cat mai fierbinti suporta! nu cred ca e gravida, cred ca e doar racita!

| yasemin a răspuns:

Nu cred ca este gravida.mai mult ca sigur are o raceala ( sa bea urinal hot drink) sau poate cine stie ai pus-o in vreo pozitie mai nebunatica thinking

| kyjonopsy a răspuns:

Sa faca un test de sarcina ca sa vada cum e treaba. daca nu e insarcinata ar trebui sa mearga la un medic sa o consulte.sau ati putea sa mai asteptati ca sa vedeti daca problemele trec de la sine, desi cred ca ar fi mai bine pentru ea daca ati reactiona acum.bafta!