Probabil ca ai suferit o pierdere, sau esti la o rascruce de drum si nu stii ce cale sa alegi. Oricum, te aduc si eu in lista si putem discuta. Sunt sigura ca este ceva de moment.
Din experientza mea eu cel mai bine stiu sa nu stau acasa si sa nu askult muzicaa trista dar sa ies cu prietenii in fiecare zi cind e posibil si sa nu diskut despre trekut.stii uneori noi ne uitam atit de mult la usa care s-a inchis inkit nu o vedem pe cea care sa deskis si unde putem fi mai mult fericiti.iesi cu kolegii prietenii si ditreazate si implicate in orice subiect de diskutie.
Oana, dar care este cauza care te face sa ai gandurile astea? e ceva legat de iubire sau?
Aa te inteleg. Daca ai nevoie de un sfat sau sprijin poti conta pe mine te ajut cu placere.
Daca vrei putem sa ne sinucidem impreuna, dar partea naspa e ca trebuie sa scriem un bilet si sa spunem acolo dorintele noastre sa fie asa frumos. EU am incercat odata sa ma autosugrum. Vroiam sa vad luminita de la capatul tunelului, dar dupa 20minute de ma dureau mainile de cat m0am strans de gat incepusem sa vad albastru;
Zi-mi unde stai sa vin cu cativa prieteni la tine dam o petrecere ne simtem bine, si or sa dispara gandurile negre.