anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultimul timp tipul pe care il plac si care cred ca m-a placut pentru putin timp ca a dat niste semne s-a schimbat complet. De o saptamana nu ma mai baga in seama, numai ma intreaba absolut nimic. Nici macar de teme. O intreaba pe prietena mea cea mai buna.

Noi suntem in aceeasi clasa. Si azi am stat sa vad daca observa ca sunt si eu dar din pacate nu. Nu mi-a zis nici un cuvant! Absolut niciunul! Iar noi radeam ca 2 tembeli in pauze ba chiar in ore.

Oare s-a saturat de mine ca amica?

Multumesc

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pot sa zic ca e needucat baiatul asta?
Si explic de cebatting eyelashes
Nu se renunta atat de usor la prieteni.Nu poti pur si simplu sa arunci o prietenie la cosul de gunoi. Tu il consideri prietenul tau dar el nu e nici pe departe asa cum crezi tu ca e. Tu il privesti prin prisma faptului ca il placi si asta te face sa nu ii vezi defectele sau sa le vezi dar mult diminuatehee hee
Incearca sa te abtii din a face o drama din faptul ca el nu iti raspunde cu aceleasi sentimente ba chiar te ignora.Nu te meritahappy

2 răspunsuri:
| Green a răspuns:

Da, dar a avut perioade in care era chiar prietenos.

| ramona_4785 a răspuns:

Nu cred, te-ai gandit ca poate te incearca sa vezi cum reactionezi? sau poate pur si simplu il framanta ceva.Stai si gandeste-te te si daca vezi ca in urmatoarele zile se poarta la fel intreaba-l. Daca sunteti amici nu cred ca iti este imposibil sa il intrebi ce are. Poate il deranjeaza ceva sau pur si simplu a avut o perioada mai proasta.Nu trebuie sa fii tu de vina pentru ca un baiat sa se poarte ciudat. EI in general sunt asahappy. Sper ca ti am fost de ajutor.Mult noroc!