| Anonym270827 a întrebat:

In urma cu 1 zi sau maxim 2 la ejaculare am avut o durere nasoala la testiculul drept, iar apoi a început sa fie durerea doar la atingere sub testicul cumva, iar apoi am zis ca am avut doar ceva crampe asa ca am zis sa ma pun sa dorm. Când m-am trezit durerea deja nu mai era nici la atingere nu ma mai durea, doar din când in când o mica durere sau doar o presimțire ca ma doare pentru ca la atingere sau altceva nu simteam nimic (parca sa spun ca se simte și puțin mai greu). Țin sa menționez ca am fost operat o data la 4 ani și la 13 ani ultima data nu țin minte sa va zic exact ce, dar nimic grav, a fost ceva usor. Îmi este frica sa nu fie o torsiune sau altceva dar nu simt dureri constante sau de nesuportat, rar când am o presimțire ca ma doare dar câteva secunde. Nu este o durere mare doar atunci pe moment m-a durut mai rau și usor usor m-a lăsat. Poate și ceva de la răcoare? Ieșisem din dus și o ora tot am stat mai despuiat va rog sa-mi răspundeți serios dau funda!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Durerea a aparut după sex sau după masturbare? Ce varsta ai?

| Anonym270827 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 18 ani după dus am stat pe scaun pe prosop cum ar veni și in camera nu era frig doar ca am stat asa o ora mai dezbrăcat pe acel prosop și in timpul masturbării m au durut puțin testiculele și erau reci și la ejaculare am avut o durere doar la dreptul și după ma durea la atingere sub testicul după care la vreo câteva ore de somn când m-am trezit nu mai aveam nicio durere doar o senzație de durere și vreau sa adaug ca am început sa urinez puțin cam des de când mi s-a întâmplat asta adica acum 2 3 zile

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonym270827):

Ai nisip la rinichi de acolo durerea se resimte in testicule

| Anonym270827 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am fost la control am o infecție urinară nu e ceva grav.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nu ar strica sa faci un control.