Am 18 ani după dus am stat pe scaun pe prosop cum ar veni și in camera nu era frig doar ca am stat asa o ora mai dezbrăcat pe acel prosop și in timpul masturbării m au durut puțin testiculele și erau reci și la ejaculare am avut o durere doar la dreptul și după ma durea la atingere sub testicul după care la vreo câteva ore de somn când m-am trezit nu mai aveam nicio durere doar o senzație de durere și vreau sa adaug ca am început sa urinez puțin cam des de când mi s-a întâmplat asta adica acum 2 3 zile
Ai nisip la rinichi de acolo durerea se resimte in testicule
Am fost la control am o infecție urinară nu e ceva grav.
Ceva de la racoare? Ce sa fie?
Ca doar nu te-a tras nimeni de testicule sau puta cand te-ai masturbat, dar daca ai frecat-o 1 ora intreaga cat ai stat dezbracat, atunci ai ranit teribil testiculele, fiindca nu mai aveau sperma in ele si tu ai continuat sa le freci.
Mergi la UROLOG daca i probleme aparuta dupa masturbare, ori masturbarea sa se faca in 5 minute si doar odata la 3-4 zile.
Mersi de răspuns și repet durerea mai mare sa zic asa a fost doar atunci pe moment și după doar la atingere dar după câteva ore de somn durerea a dispărut și uneori doar o senzație de durere pot spune pentru ca la atingere nu ma mai doare și doar sa zic ca este puțin mai lăsat (Doar la cel drept la stângu nu am avut nicio durere nimic) Și oricum răcirea la testicul este ceva mai grav?