Daca contactul sexual a fost cu prezervativ, sansele sunt mici. Faptul ca menstruatia a tinut mai putin este un semn ca ai suferit diferite schimbari hormonale, iti recomand un control la ginecolog mai ales ca ti ai inceput viata sexuala si sa fi tu mai linistita da fuguta la farmacie si ia un test de sarcina, ca sa stai linistita!
Da...cu tripleti...
Test de sarcina, la farmacie.
In general din cate stiu eu cand esti insarcinata(parere de baiat)ai greturi, si pofte...
S-ar putea, insa sansele sunt minime. Cel mai bine este sa te duci la farmacie, sa iei un test de sarcina, si sa incerci. dar nu incerca acum, incearca peste 4 saptamani atunci iti va spune corect. Daca mai tarziu apar pofte, varsaturi, emotii puternice ( iti vine sa plangi, apoi brusc razi,... chestii din astea), sensibilitate la orice, atunci e clar ca esti insarcinata. Sper sa iei deciziile corecte. Pa pa :*
Daca sansele sunt minime datorita faptului ca am folosit prezervativ iar acesta nu s-a rupt atunci de la ce poate sa fie schimbarea asta brusca a menstruatiei?
Iti raspund eu., din nou .In urma dezvirginari corpul tau sufera diferite modficari hormonale asa cum ti am mai spus si care produc intarzierea menstruatiei in prima luna dupa primul contact sexual.O sa ti se regleze menstruatia in perioada urmatoare.
Din cauza schimbarilor hormoale.