Daca e asa indragostita de tine de ce nu face un mic sacrificiu si va intalniti la jumate de drum. Eu asa as face daca as fi fost fata.
Frate, am analizat-o, si e de-a... Nu pare a fi serioasa. Simt ca ceva nu pute bine. Imi zice in seara asta, dintr-o data, ca vrea sa inchida, ca sa poata adormi (desi, azi-noapte, a adormit in timp ce vorbea cu mine, si nu a avut nimic impotriva), iar apoi, peste 15 minute, imi da mesaj ca sa o sun. Eu cred ca iubitul ei eu fi zis ca vrea sa o vada, iar apoi s-a razgandit vreunul dintre ei. Eu nu am nimic impotriva cand e vorba de mers la o fata in orasul ei, ma duc cu mare drag, am fost de multe ori la o alta fata, sute de kilometri, doar eu am mers la ea, si nu s-a pus problema de acest lucru, insa sa fie serioasa. Daca e serioasa, ma comport frumos cu ea, fiindca apreciez seriozitatea la o femeie. Vai, greu gasesti in ziua de azi o femeie cu capul pe umeri...
Nu fi tigan! Sanse ai, dar nu se merita din moment ce ea are iubit.
E doar o panarama cibernetica daca face lucruri din astea.
Ce panarama de om mai e si ea. Nu ma refer ca e ea panarama. Comportmentul e lasa de dorit. Fazele cu "ma bate, ma injura, ma etc." sunt ca sa te sensibilizeze pe tine si sa nu o consideri o femeie usoara.Sa para ca vezi domne, e o "damsel in distress" si tu Fat Frumos ai venit sa o salvezi. Fas. Figuri facute aiurea. Vrea o aventura si atat. Si chiar daca ar vrea o relatie, te-ai simti bine stiind ca iubita ta era cu unu, te-a agatat pe tine pe net, s-a rugat de tine sa te culci cu ea (in timp ce era cu el) si poate i-a placut totusi de tine si s-a hotarat sa fie cu tine (sau, SI cu tine).
Neah, e o durere de cap mult prea mare si o pierdere de timp inutila.
Ba... 100% vrea sa faceti sex . Felicitari ! Deci :epilat, spalat + 2 prezervative (in caz de urgenta). Relatie? ba nu cred... ea vrea doar o aventura, garantez. Bafta