Nu trebuie sa te gandesti la asta. Si te sfatuiesc nici sa nu te gandesti la asta in urmatoarea perioada.
Lasa acest moment sa vina de la sine, la momentul potrivit in relatia voastra. Fie ca va fi acesta peste 2 saptamani sau 2 luni. Doar fii normal, natural si daca veti vorbi despre sex, fii deschis dar nu-i spune ca vrei sa o faceti sau nu o intreba cand.
Pur si simplu, candva, cand ea va tine la tine mult si se va simti confortabila, la momentul potrivit spre exemplu (dupa o iesire in oras romantica) si veniti acasa si va uitati la un film, cu tachinari si joculete intre voi. Daca se va simti pregatita, va decurge de la sine in momentul ala!
Acum, legat de sexul oral, te sfatuiesc daca vrei sa-i faci, fa-i-l intr-un cadru romantic, si pune-o inainte sa se spele jos. Eu mereu mergeam cand eram cu o fata, faceam dus impreuna, sa fiu sigur ca este curata si abia dupa faceam dragoste sau oral.
Sper ca te-am ajuta.
Asta am si de gand sa fac, dupa ce incepem sa ne sarutam, sa ne mangaiem, sa mergem sa la dus, dupa care sa o fac.
Mai milogeste mult dupa ea tu nu vezi ca esti presul ei, de unde sti ca a facut operatie sunt curios ce operatie a facut la vagin de nu putea face sex
Chestia cu "ne intalnim in timpul orelor la baie si ne sarutam ca doi nebuni" parca e dintr-un film. Spune-i sa se decida odata ori tu ori ala.In legatura cu sexul o chemi pe la tine si poate ai noroc sa se lase.Bafta!
A renuntat la tipu ala cu care a fost un an jumate, iar acum eu ma trag pe cur, pentruc a intre timp am inceput o alta relatie :\ dupa 3 zile in care n-am mai vorbit cu ea.
Adica ce ar trebui sa fac? Sunt obligat sa ma despart de actuala si sa ma duc la cea care s-a despartit de ala pentru mine?
lucyaneya întreabă: