anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu 4 saptamani am avut un contact neprotejat cu o pers. pe care nu o cunosteam foarte bine. De cateva zile mi-a aparut o iritatie pe piept, ca niste pori roz si m-au mancat. Pe limba tot asa, spre interior e alba si are mici puncte rosii, de marimea papilelor gustative. In zona genitala nu am nimic momentan si nici nu am avut usturimi/mancarimi, etc. Totusi, stiu ca aparitia petelor in general e unul din simptomele sifilisului, intr-adevar pete mai mari, ulceratii, dar ma gandesc ca pot fi asa mici la inceput. Vreau sa ma duc sa-mi fac analize VDRL/RPR semicantitiv si calitativ. Dar aceasta analiza nu este foarte buna, cea FTABS cred ca s-ar potrivi mai bine in cazul meu, fiind o situatie recenta, insa nu am gasit analiza in serviciile oferite de Medas, stie cineva daca e trecuta cu alt nume? Sau daca se mai numeste si altcumva? Si daca cu adevarat am aceasta boala, tratamentul stiu ca se face cu Moldamin injectabil, dar e nevoie de spitalizare? Unde/cine imi vor face aceste doze? Medicul ginecolog/dermatolog sau cine? In plus, daca figurez in sistem ca asigurat, dar nu am primit inca cardul, e vreo problema...la analize/doctor/farmacie? Multumesc!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cine tea pus sa faci asa ceva? atat de mult costa un perzevativ? acum macar ramai cu amintiri cine stie ce boala ai

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

La care din intrebarile pe care le-am adresat ai raspuns? La nici una.

Răspuns utilizator avertizat
| ElFutadero3000 a răspuns:

Recomand bicarbonat alimentar sau daca starea persista este utla crema de galbenele sa ti-e freci la ptizda bine de tot (cum ar spune altii)

| anonim_4396 explică (pentru ElFutadero3000):

Ce stare? Am zis ca nu am nici un simptom in zona genitala. Doar pe piept a aparut un fel de iritatie si nu stiu daca e o simpla iritatie de la sapun/parfum/etc sau daca e ceva mai serios. Care e legatura raspunsului tau cu intreabarea mea?