| cristinutza_8974 a întrebat:

In urma cu 5 luni am avut o relatie cu un baiat, dupa care eu i-am dat papucii pentru ca m-a inselat, cu toate ca a fost o relatie serioasa, nu am plans nu am fost suparata nu nimic, in ziua aceea chiar eram vesela ca am scapat de el... Si acum dupa 5 luni mi-am amintit brusc de el. Acum cateva zile ma uitam la fotografiile cu noi, m-am asezat pe pat si ma gandeam la tot ce a fost intre noi. Si l-am sunat si i-am zis daca vrea sa ne impacam... dar din pacate mi-a zis ca nu are ce discuta cu mine, ca m-a uitat de mult, pentru el sunt o straina, nu mai simte nimic pentru mine... mi-a zis ca o iubeste pe fata aia. Si mi-a inchis si tel in nas, acum am incercat iar sa-l sun si de 2 zile are tel inchis (probabil ca si-a schimbat nr sa nu-l mai strezez eu). Nu inteleg, ce s-a intamplat cu mine? m-am distrat toata vara cu fetele... si brusc deodata stau suparata gandidu-ma la el...

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, da se pare ca nu l-ai uitat, amintirile cu el ti-a inavalit sufletul, acum poate ca te-a luat tare dorul de el si ai vrea sa fi iar cu el, dar din moment ce tu i-ai dat papucii si a trecut totusi 5 luni, din pacate nu prea mai ai sanse, cel mai bine ar fi sa ti-l scoti din minte, pentru ca daca ar fi vrut sa se impace cu tine, nu ar fi vorbit asa, sau poate a spus-o doar sa te simti vinovata ca l-ai parasit, mai bine incearca sa il uiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vremea naspa nu iesi si parca nici singura nu ai sta.Gaseste repede un baiat sa nu treci, doamne fereste, pe invers.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu mai trai din amintiri, viata merge inainte cu bune si cu rele. Întotdeauna din aceste situatii ai numai de invatat si timpul este cel care ne face sa gandim si sa luam deciziile cele mai corecte.

| marsy a răspuns:

Ce sa faci? Daca pina acum. timp de 5 luni ai stat fara el. acum e simplu. pur si simplu amintirile te-au navalit. uita-l sj mergi mai departe. o sa gasesti si tu pe altcineva.
sau. dar daca respectivul ink mai tine la tine. dar ink nu te poate ierta k l-ai parasit. sh acum iar ai revenit la el.
nu-l mai cauta. daca el v-a dori te va cauta el. tu ai facut deja pasul cuvenit.
:*

| georgiana a răspuns:

.amintirile te rascolesc vrand, nevrand...nu-i poti poruncii inimii! daca si-a ales alt drum ar fi mai bine sa-ti vezi si tu de al tau, nu-l mai cauta...incearca sa uiti de el.by`

| fabiola a răspuns:

E din cauza vremii, iti revii tu!

| cary a răspuns:

Eu cred ca nu il mai iubesti...doar iti este dor sa mai fie cineva langa tine si ti-ai adus aminte de fostul, sfatul meu este sa iti cauti pe altcineva...sa iti faci un prieten si o sa vezi k o sa iti treaca repede...

| yellowalien a răspuns:

Uita-l! nu merita!