| bombonika1799 a întrebat:

In urma cu aproape 2 luni sunt cu un baiat prima oara nu ii dadeam atentie apoi el a inceput sa se dea la mine si am fost impreuna si am inceput sa tin la el din ce in ce mai mult, nu ascultam daca cineva imi zicea ceva rau de el aveam incredere maxima in el ca sa aflu ca ma minte.Am aflat de la cel mai bun prieten ca iubitul meu la care ti enorm ca el "vorbeste" inca cu 4 fete, ba chiar i-a zis acestuia ca daca vrea ii poate lua si lui prietena, iar una dintre cele 4 chiar este o prietena de-a mea si sta prin apropiere de mine. Voi ce ati face daca ati fi in locul meu? Cum as putea sa uit de el tinand cont ca am ajuns sa il iubesc ca o nebuna? App este cu 3-4 ani mai mare ca minewinking

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off,draga de tine!
Nu mai fă prostia să te încrezi deplin în cineva,atât de repede!
Nu merită nimic,nici măcare un amărât de ''bună'' din partea ta.
Ignoră-l,fii indiferentă. Încearcă cât poți de mult să nu te mai gândești la el! Cum să faci asta? Răsfață-te,ieși în oraș cu prietenii,joacă-te, învață. mai exact, FII OCUPATĂ! laughing
Treptat, interesul pentru el va scădea.
Fii sigură că la un moment dat vei întâlni pe cineva care să te merite!
Să nu mai fii naivă pe viitor, că vei avea mult de pierdut!

4 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Adica sa il impartiti frateste ca surorile.

E clar ca ala nu poate fi barbatul unei singure femei! happy

| kzd a răspuns:

Lasa-l in pace, dupa colt sunt inca 20 de baieti care te asteapta si care te-ar aprecia la maxim.

| JustSmileK a răspuns:

In locul tau l-as si lasat fara niciuna...Lasa-l in pace, mergi mai departe, el are de pierdut. Si pe viitor fii si tu mai atenta cand iti alegi persoana de langa tine. Incearca sa-l cunosti mai bine inainte.