Te sfatuiesc sa te duci la un control ginecologic si/sau sa faci o ecografie ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata sau ca nu au aparut alte,, neplaceri". Ar fi bine sa te grabesti deoarece timpul trece si problemele minore se pot agrava Mult succes!
Nu inteleg ce vrei sa spui cu "sange curat", trebuia sa fie murdar sau cum? Sfatul meu ar fi ca pe viitor cand gresesti aplicarea prezervativului sa-l arunci si sa pui altul nou.
Pe viitor nu mai face asta. Daca ai pus gresit prezervativul, il dai jos si folosesti altul. Despre menstruatie... daca esti stresata ca e diferita, mergi la ginecolog si el iti va spune exact ce ai, ce s-a intamplat cu corpul tau si ce trebuie sa faci in continuare. Oricum, o data ce ti-ai inceput viata sexuala, trebuie sa mergi la un consult ginecologic o data pe an. Multa sanatate!
In primul rand prezrvativul e de UNICA folosinta...nu trebuia sa. l intorci:Oluai altul si cu asta basta...
Eu zic sa te bucuri ca ti. a venit si ca nu ai ramas gravida, dar ai mare grija pe viitor...
Offf, bine ca nu ai folosit prezervativu de mai multe ori, unii il mai spala, il mai dau cu ulei...
Vedeti, pentru ca faze de genul asta sa nu se intample, Trebuie Exersat, la rece, pana ajungi sa il poti pune Corect chiar si cu ochii inchisi!>>>...
Nu, nu trebuie sa-ti faci griji, e normal ca lucrurile sa se schimbe dupa ce-ti incepi viata sexuala.
Dar e FOARTE important, vital pentru tine si viata ta viitoare ca dupa menstruatie sa te duci la ginecolog. Nu fiindca ai avea vreo problema, ci fiindca esti femeie acum si orice femeie merge macar anual la ginecolog, fara sa aiba probleme, pentru un control de rutina si un test Papanicolaou. Acum e momentul sa incepi, dupa menstruatie e absolut obligatoriu sa mergi la medic.
STAI LINISTITA! Nu ai de ce sa te ingrijorezi deoarece atunci cand iti incepi viata sexuala si organismul se schimba. Fi fericita ca nu s-a rupt "protectia" si nu esti gravida presupunand ca esti la varsta adolescentei si nu cred ca iti doresti un bebe de pe acum. O viata frumoasa alaturi de iubitul tau iti mai dau inca un sfat :cand se mai intampla asa ceva schimba-l cu altul nou nout(prezervativul).
Mihaela024 întreabă: