anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu aproape un an de zile m-am despartit de fostul meu iubit. Principalul motiv a fost comportamentul sau fata de mine, era violent desi nu ii dadeam motive. Insa de atunci nu am mai reusit sa ma apropii de nimeni. Am incercat sa ies si cu alti barbati dar degeaba nimic nu ma multumea. Mi-e frica sa iubesc din nou un barbat nepotrivit, nu as mai putea suporta asta! Am momente cand imi doresc pe cineva alaturi din tot sufletul, dar atunci cand am ocazia dau cu piciorul si nu inteleg de ce. Ma simt singura de multe ori. Stiu ca poate ceea ce am scris mai sus e ceva prostesc, dar simteam nevoia sa o spun si sa citesc alte pareri.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ultima ta experienta erotica te-a traumatizat psihologic atat de mult, incat nu poti accepta ideea uneia noi.Trebuie sa reusesti, singura sau cu ajutorul unui psiholog, sa intelegi ca nu toti barbatii sunt la fel.Nu sunt toti atat de redusi mintal incat,cand nu mai au argumente sa ridice pumnul! Cei mai multi isi iubesc si isi respecta partenerele,se poarta cu blandete,sunt atenti la dorintele lor.
Tu,in momentul in care faci o cunostiinta noua,inconstient readuci in memorie tot raul care ti-a fost facut si,de frica,preferi sa lasi lucrurile balta.E un mare obstacol,existent doar in mintea ta si trebuie sa-l depasesti. Daca a trecut un an si nu ai reusit sa faci lucrul asta singura,poate ar fi bine sa nu respingi ideea unui psiholog.El va stii cum sa te ajute sa-ti depasesti frica si trauma sufleteasca, asa incat sa redevii din nou increzatoare in oameni.
Din suflet iti doresc sa redevii iarasi fata fara teama care erai, sa te regasesti!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa si eu ca tine am avut numai esecuri cu femeile nesimtite panarame pe bani si uite acel esec s-a adunat in mine si s-a transformat in ura catre femei am devenit misogin si stiu ca imi e greu dar mai bine la suferinta decat sa fiu cu alta care la fel va proceda ca celalalte, om bun nu mai exista deloc oricine face prostii si banul e principalul martor.

| Făgăraş a răspuns:

Draga Vanessa in situatia ta se simt inca destul de accentuat repercursiunile relatiei pe care ai avut-o precumsi frica normala de a nu mai primi c eea ce ai primit in relatia trecuta! Tie iti trebuie in primul rand liniste si persoane de incredere la care sa te deschizi! Trebuie sa ai increderea ca timpul te ava ajuta sa iti vindeci rana si sa poti iubi din nou! un filozof spunea ca timpul este cel mai bun intelept cai el le descopera pe toate! te felicit ca ai ales sa te deschizi chiar si pe acest site! sa de-a Dumnezeu sa gasesti persoane potrivite! Ai putea sa vorbesti cu un preot, care cu siguranta te va indruma! Intotdeauna sa nu te inchizi in tine ci sa vorbesti cu oricine crezi ca te intelege si te poate ajuta! si iti va veni si tie un baietel frumos si chipes ca basescu! pupicii si numai bine

| georgesur a răspuns:

Pina nu uiti ultima experienta traumatizanta tot asa vei face.Iti spun sigur ca sunt multi baieti/barbati care nu te-ar atinge nici cu o floare, iar tu aici trebuie sa "lucrezi":sa-i descoperi si sa capeti incredere in ei.

| esperado a răspuns:

E foarte important si varsta ta, cand esti adolescenta se intampla sa ai cateva esecuri din lipsa de cunostinte in acest domeniu dar nu-ti fa probleme daca era violent asa ramane toata viata daca a fost asa de la inceput cand iubirea ar fi trebuit sa fie la maxim nu a fost ok crezi ca pe viitor il schimba ceva? iti spun eu...NU.Problema mare e ca te-ai invatat cu el si ti se pare ca e unic dar nu e asa o sa-ti gasesti perechea pari o tipa finutza si fiecare om are jumatatea lui sunt sigur ca o sa gasesti un tip ca tine nu trebuie sa ti mai faci probleme de la violenta pleaca mai multe iti spun sigur nu cred ca ai fi avut o casnicie buna...