Este ceva normal, problema este alta; este posibil să fi rămas însărcinată, din cauza lichidului pre-ejaculator care conține spermatozoizi. Ai riscat destul de mult, căci pe lângă faptul că te poți "trezi" cu o sarcină nedorită, este posibil să fi contactat și o BTS (boală cu transmitere sexuală). Îți sugerez să faci un test de sarcină peste 3 săptămâni.
Baftă!
Pai ti s-a rupt himenul
nicio grija sangerarile pot aparea si mai tarziu.asa mi s-a intamplat si mie
Probabil ca himenul abia acum s-a rupt. cel mai bine e sa ai o discutie cu medicul ginecolog
Am mai zis-o si ma repet: "DE CE NU VA PROTEJATI?"
intr-o lume in care cel mai bun lucru poate sa fie sarcina(dar aici e discutabil), te poti alege cu bolile care se transmit sexual.Degeaba Iti zice el ca nu are nicio boala pentru ca nu stii sigur acest lucru si te poti alege cu boli precum HIV, Sifilis, etc...
Nu te speriem, noi doar iti spunem posibile cauze. Trebuia sa te gandesti la consecinte inainte de a face pasu` asta!
Intrebare peste intrebare in primul rand cum ai rezistat? in al doileae ce sunteti atat de rai? Ea a vrut sa prieasca niste sfaturi nu aveti d unde sa stiti daca e gravida.si 3 imi rrasp la intrebare printr-un mesaj pls?:*