| janynn a întrebat:

In urma cu cateva saptamani m`am reintalnit cu vecinul meu din bloc, dupa mult timp in care a fost plecat din tara.ne cunosteam de mici, iar cand ne-a intalnit am ramas surprinsi placut de cat ne-am schimbathappy. De fiecare data cand ma vedea ma privea insistent si iesea intentionat afara cand ma vedea in fata blocului, spunand el,"la o tigare"big grin.Eu l`am placut de mica, la fel si el, insa varsta ne-a tinut departe.este mai mare ca mine cu 10anisad. acum, insa mi-am luat inima`n dinti si i-am trimis un mesaj. spre surprinderea mea m`a sunat imediat, foarte bine`dispus si placut suprins de mesajul meu! M`a invitat afara sa discutam.am aflat ce a mai facut in ultimii ani, la fel si el.si a ramas sa mai vorbim.
Din acea zi, vorbim aproape zilnic la tlf, iar acum cateva zile mi-a spus ca el ma place f mult, insa.nu crede ca s`ar ajunge undeva din cauza diferentei de varsta, iar dk am avea o relatie ii este teama ca la ruperea acesteia sa nu ne dispertuim! Intr`adevar sunt intr`u totul de acord cu el, insa privirile noastre spun cu totul si cu totul altceva...Acum imi este jena sa-l mai privesc sau sa mai ies cu elsad. si nu stiu cum sa procedez, sincer mi-as dori sa fie ceva intre noi. dar mi`e teama sa nu ma respinga. Va rog, cine ma poate ajuta cu un sfat sincer:* multumesc!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da e mare diferenta de varsta si nu ar trebui sa va faceti multe iluzii, niciodata nu se stie ce se intampla pe viitor. Poate el isi gaseste pe alta cine stie.

| Castiel a răspuns:

Ca sa iti transformi relatie intr-o prietenie cum spune Dual, trebuie sa nu ai sentimente pentru el caci daca il vei vedea cu alta si tu inca placandul/iubindul vei suferii/te vei simtii nasol rau! Incearca sa il ignori daca nu poti face chestia de mai sus depinde si de firea tatongue

| Aηηy a răspuns:

Este mare diferenta de varsta, dar uite un exemplu : intre parintii mei diferenta de varsta este de 8 ani si la inceput erau asa prieteni ca si voi, peste cativa ani, s-au casatorit si apoi m-au facut pe mine. big grin. Daca esti sigura ca nu te va parasii, atunci formati relatia mult dorita. Pana si privirele va spun ca va potriviti si ca vreti sa fiti impreuna. Iar in cazul in care va certati, incercati sa nu rupeti relatia de prieteniewinking.

| QuadruplePersonality a răspuns:

întradevăr e. mare big grin.
Dece nu încerci să transformi relaţia voastră în una de frăţie, în cazul în care nu îţi ajunge doar "prieteni"?
Nu ai de ce să îţi fie jenă acum, fă ca totul să devină ca la început, vă apropiaţi mai mult, şi dacă merge, e posibil ca prietenia voastră să ţina foarte mult. smug

>big grin

| alex_6264 a răspuns:

Buna...ce sa iti zic e mare diferenta intre voi dar daca veti dovedi ca puteti sa va intelegeti nu cred ca diferenta de varsta ar fi o problema...acum depinde cel mai mult de voi. oricum cel mai important lucru este ca daca veti fi impreuna incercati ca atunci cand poate va veti desparti sa ramaneti prieteni. oricum nu stie nimeni ceea ce ce gandeste si ceea ce isi doreste el.asa ca eu zic ca daca simti ceva pentru el incearca sa fi impreuna.totul depinde de voi.nu ar trebui sa te feresti sa iesi cu el.din contra, ar trebui sa vorbiti si sa vedeti ce veti face. daca va iubiti e pacat ca doar diferenta de varsta sa stea intre voi.asa ca.bafta!

| dinuciprian21 a răspuns:

EU zic sa mai copilaresti umpik...si sa iti gasesti unu de varsta ta...