Eu zic ca ar fi bine daca ati fi un cuplu trebuie sa iti asculti si inima nu roar mintea. daca nu actionezi acum o sa ai remuscari mai tarziu
nu ai nimic de pierdut (sper ca te-am ajutat) fundita pls
Buna! Ce dragutS ! Stati mai linistiti nu-i nici-o problema cu diferenta de vasrta ce aveti? Daca va placeti de ce ar conta asta? Nu toate relatiile se termina prost, puteti ramane amici sau asa mai departe, dar nu inteleg de ce va puneti toate intrebarile astea de acum. Bucurati-va frateee:X de dragostea voastra, cat e ea de intensa etc` aveti varste frumoase am2; x... oricum bafta!
Daca lui i-a facut placere ce ati vorbit la telefon.nu cred ca te va respinge, dimpotriva poate el crede la fel despre tine. sa nu il respingi. daca vezi ca nu face el primul pas, fa-l tu (nu ai nimic de pierdut, si daca te-ar respinge inseamna ca e un fraier, gandeste-te putin cat de ratat poate fi un barbat care refuza o femeie.desi eu nu cred se va intampla asa in cazul tau) uneori femeile trebuie sa aiba mai mult tupeu decat barbatii daca vor sa obtina ceva hai succes
Fa ce iti spune inima nu conteaza diferenta de varsta daca va iubiti. Ia'ti inima in dinti sh vb cu el. succes