| amalia_4709 a întrebat:

In urma cu cateva zile am iesit cu niste prieteni printre care era si baiatul de care mi place.se dadea la mine. dar eu nu.imi e frica sa nu ma tradeze ca am mai fost tradata.sai acord sau nu o sansa,?,.straight face vreau sa zic ca tin f mult la el. dar imi e teama de reactia lui.nici macar nu stie ca il plac.straight facehelp ce sa fack? sad daca o fi sa mai iesim la plimbare ce gesturi sa fack sa si dea seama ca il plac f mult?

Răspuns Câştigător
| iiDyanax a răspuns:

Eu zic sa-i dai o sansa. daca mai iesiti pe afara fa ceva mais ubtil gen. imbratiseazal sau tine-l la bratse. dupa un timp tine-l de mana... apoi daca nu se intampla nimic de la sine eu spun sa-i zici ca-l placi sau sa pui pe cineva. bafta sper ca te-am ajutat happy P.S : nu ai de unde sa stii ca si el te va trada.

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Sa ii zambestei sa te uiti in ochii lui cat mai multthappy

| RimePeHartie a răspuns:

O.0

Raspunde'i si u la avansuri si asa o sa isi dea seama ca te simti atrasa de el. Cu cat flirtati unu cu altul mai mult o sa vedeti daca va potriviti sau nu. Daca vede ca si u esti interesata de el o sa faca el primul' pas, daca nu face asa ceva inseamna ca doar se distreaza si el. Sper ca ti'am fost de folos!

| Catheryne a răspuns:

Chiar daca ai fost tradata in trecut aceasta intamplare te poate face sa fi mai precauta in viitor, asta nu inseamna ca trebuie sa ramai singura. Arata-i prin mici gesturi ca-ti place de el dar nu i te oferi pe tava. Baietilor le place sa se joace de-a soarecele si pisica si in plus sunt atrasi de fetele misterioase, crede-ma stiu ce zic.winking

| baby_6195 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa te uiti la el din cand in cand, sa-i zambesti, dar sa nu ii zici ca iti place de el sau ceva. Vezi ce mai face el zilele astea si mai si refuza-l de ex daca incearca sa te ia de mana sau ceva. Asta o sa il faca sa te vrea mai mult. Baietii mereu vor fetele pe care nu le pot avea din prima si mai tare.