Eu zic sa-i dai o sansa. daca mai iesiti pe afara fa ceva mais ubtil gen. imbratiseazal sau tine-l la bratse. dupa un timp tine-l de mana... apoi daca nu se intampla nimic de la sine eu spun sa-i zici ca-l placi sau sa pui pe cineva. bafta sper ca te-am ajutat P.S : nu ai de unde sa stii ca si el te va trada.
O.0
Raspunde'i si u la avansuri si asa o sa isi dea seama ca te simti atrasa de el. Cu cat flirtati unu cu altul mai mult o sa vedeti daca va potriviti sau nu. Daca vede ca si u esti interesata de el o sa faca el primul' pas, daca nu face asa ceva inseamna ca doar se distreaza si el. Sper ca ti'am fost de folos!
Chiar daca ai fost tradata in trecut aceasta intamplare te poate face sa fi mai precauta in viitor, asta nu inseamna ca trebuie sa ramai singura. Arata-i prin mici gesturi ca-ti place de el dar nu i te oferi pe tava. Baietilor le place sa se joace de-a soarecele si pisica si in plus sunt atrasi de fetele misterioase, crede-ma stiu ce zic.
Pai in primul rand ar trebui sa te uiti la el din cand in cand, sa-i zambesti, dar sa nu ii zici ca iti place de el sau ceva. Vezi ce mai face el zilele astea si mai si refuza-l de ex daca incearca sa te ia de mana sau ceva. Asta o sa il faca sa te vrea mai mult. Baietii mereu vor fetele pe care nu le pot avea din prima si mai tare.