Daca tu il placi si vrei sa fi cu el,spune-i cat de clar poti fara apropouri fara "ca-l simpatizezi",scurt si la obiect. Spune-i ca ai gresit, ca te-ai gandit mai bine...
Daca nu-l placi si nu vrei sa fie iubitul tau, mai bine lasa-l in pace, nu-l mai chinuii.El nu vrea prietenia ta, vrea sa te iubeasca si e pacat sa fie dezamagit mereu.Isi va pierde increderea in el si si nu va putea trece peste.
Gandeste-te bine ce vrei si spune-i.
Depinde cât de grav e ce ai făcut băietii nu prea stau suparati, le trece repede de dragul nostru trebuie sa fii făcut tu ceva de nu mai vorbește cu tine sau poate ca vrea sa se dea si el interesant așa cum făceai si tu când nu prea îl băgat in seama
Spune-i sa ieșiti la un suc mai vorbiti si te revansezi si tu :3 dacă nu mai vrea înseamnă ca nu tine la tine așa ca nu are rost sa te rogi de el :*
Eu nu ma dadeam interesanta, doar ca la inceput nu il cunoasteam asa bine si cu timpul l-am cunoscut tot mai bine si am inceput sa simt ceva pentru el, eu una nu ma pot indragostii de o persoana doar dupa aspectul fizic.
Multumesc oricum:*.
Pai ar trebui sa ne dai un motiv din care v-ati certata ca sa te putem ajuta! Dar ar ebui sati ceri iertare si sa-i zici sa se gandeasca daca ar vrea sa te ierte ar fi un argument care l-al emotiona si sunt foarte sigura ca te-ar ierta
Pai motivul a fost ca, noi dupa vreo 2-3 luni nu stiu sigur ne-am certat si nu am mai vorbit deloc, dupa vreo luna eu am inceput sa vb cu alt baiat dar nu mai vb cu el. dupa ceva timp am fost cu el dar nu mult. dupa ce m-am despartit de el dupa vreo luna a intrat iar ' primul ' in vb cu mine si a aflat ca am fost cu el si s-a suparat mi-e mi se pare intr-un fel absurd..pt ca, cat timp am fost cu acel baiat cu el nu am mai vb si nimic si nu prea il inteleg, de fiecare data cand i-am zis sa-mi zica ( si ultima data cand am vb cu el acum 2-3 sapt) totul de la inceput nu a vrut a zis ca nu avem ce discuta... si am hotarat sa nu mai tot 'umblu dupa el' cum s-ar zice pentru ca vad ca el nu mai vr nimica...