anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu ceva vreme am vorbit mult cu o tipa, iar lucrurile pareau sa duca spre o relatie. Fata asta avea o frica sa nu fie inselata si ii era teama ca eu vorbesc cu alte fete. Ca sa ii demonstrez, am venit cu dovezi ca vorbesc doar cu ea. Dar dupa ce am facut asta si a vazut ca asa e (doar cu ea vorbeam) a inceput sa se ditanteze usor usor pana ne-am distantat de tot.

De ce a reactionat asa? Teoretic, m-am gandit ca daca ii arat ca ea e interesul meu principal o sa se apropie si mai mult de mine, doar ca a fost invers.

4 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Nu a fost sa fie, nu avea sentimente puternice fata de tine, fie îi era frică să nu sufere

| CodrutElian1990 a răspuns:

Dupa femei si tren nu trebuie sa alergi: vin altele.
O relatie, in care nu exista incredere, unde exista gelozie, nu va functiona. Mai devreme sau mai tarziu se va rupe.

| Emma30555 a răspuns:

Poate nu e bine nici asa sa arăți cuiva dovezi, scade stima de sine, ori te crede ori nu, problema e la celalalt nu la tine, în cazul asta poate s-a distanțat întâmplător sau nu i-a plăcut ca faci totul pentru a câștiga în ochii ei, chiar dacă a cerut asta.

| Floridori a răspuns:

Buna!
Eu cred ca motivul distantarii a fost altul si doar a coincis cu perioada in care tu i-ai aratat ca erai sincer cu ea.
Sau poate atunci cand i-ai aratat telefonul a vazut lucruri care au deranjat-o, dar a preferat sa nu iti spuna (poate comunicarea nu era punctul ei forte) si ulterior s-a distantat.