Daca iubitul tau a ales sa va despartiti din cauza unor zvonuri nu este chiar atat de grav. pentru ca si eu am facut chestia asta de doua ori, dar ii iubeam, deci poate te iubeste. Am dat crezare barfelor pentru ca nu aveam incredere in ei. dar. ai spus ca si-a dat seama ca nu erau adevarate, si totusi, n-a mai vrut sa va impacati. Aici cred ca este o problema. si iti dau dreptate: daca zice ca te iubeste de ce numai vrea sa va impacati. . Probabil ca el chiar s-a plictisit si vrea altceva. ceva nou. ( cum vor si zic mai toti baietii dupa un timp ). Stai linistita, asa am patit si eu si hotarasem sa fiu indiferenta cu el si a mers, s-a intors el la mine spunand ca a facut o mare greseala si ca nu o va repeta. Hotarasem sa numai vorbesc cu el pe mess decat daca intra el pe mine ( si atunci ii vorbeam sec sau in sictir), iar cand il aveam fata in fata imi era mai greu. dar am ramas pe pozitii ignorandu-l pana la capat. Deci. incearca asta, sper sa mearga daca tu chiar il vrei inapoi si esti dispusa sa-l ierti... mult succes! :*
Presupun ca e primul baiat din viata ta, adica primul cu care ai avut relatii intime... pentru ca asta am patit si eu si am fost foarte dezamagita si dupa o relatie de 3 ani am apelat la un psiholog ca sa pot trece peste
Dragostea se vindeca cu o alta dragoste.
Nu exista cuvantul NU POT.
Cauta-ti alt baiat si nu te mai gandi la fostul!
Uită-l. Nu are rost să mai continui, nu te merită. Vei avea periodic certuri cu el şi nimic nu va mai fi ca înainte.
Caută alt băiat, aşa o să treci mai uşor peste despărţire.
E păcat să investeşti timp şi sentimente într-un băiat care nu te merită.
Va fi foarte greu dar merită. Îţi spun din proprie experienţă