| butt3rfly16 a întrebat:

In urma cu o luna aproximativ, s-a taiat legatura cu baiatul cu care se presupunea ca am o relatie pentru ca am ales sa nu-i mai raspund la un mesaj; asta dupa ce ma saturasem sa-i suport toate scuzele si minciunile si sa evite de fiecare data sa infrunte situatia. Dupa ce nu a mai dat niciun semn, i-am dat mesaj de ziua lui si mi-a multumit.Am sperat ca poate ii dau un impuls sa ma bage in seama sau macar sa vada ce mai facsad. degeaba.Ma tot gandesc la el si nu reusesc sa mi-l scot din suflet.Cu fiecare zi ce trece inca astept un semn de la el fiind constienta ca cest lucru nu se va mai intampla.Un lucru as vrea sa inteleg:de ce s-a comportat asa tinand cont ca daca te luai dupa cuvinte credeai ca lui chiar ii pasa si chiar isi doreste acea relatie, dar renuntand asa de usor stiind ca el gresise ma face sa cred ca a fost o pierdere de timp si ca mie mi-a pasat in tot acest timp iar acum trebuie sa fac ceva sa nu ma mai gandesc la el.Ce ar trebui sa fac si cum ar trebui sa interpretez toata situatia? Multumesc frumos! Fundaaa

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

Ce a spus au fost doar cuvinte si nimic mai mult. E clar ca din moment ce a ales sa nu te mai caute el nu era asa implicat in relatia voastra.
E greu sa uiti pe cineva la care ai tinut si te inteleg foarte bine. Daca ar fi o reteta cum sa uiti pe cineva nimeni nu ar mai suferi atat, dar din pacate nu exista si fiecare trebuie sa infrunte durerea si sa mearga mai departe. Doar timpu mai vindeca din rani. Oricum tu ar trebui sa te gandesti ca nu ai pentru cine sa suferi; cineva care renunta atat de usor si care te mintea in fata nu merita nici sa te mai uiti la el.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| JulyStorm a răspuns:

Asa sunt unii, nu ai ce sa le faci.
Tot ce ti-a mai ramas de facut este sa incerci sa il uiti si sa iti vezi mai departe de viata ta... si sa incerci sa gasesti pe cineva diferit, cineva care sa nu te minta si sa nu incerce sa te evite.
Capul sus, vei mai intalni astfel de persoane, dar data viitoare vei avea deja experenta in a sti cum sa te porti cu ei/ele.

| geocarul a răspuns:

Interesanta poveste pai de ce sa te mai bage in seama ca tu nu l-ai bagat pote o ales sa mearga pe alt drum adica sa isi gaseasca alta relatie

| butt3rfly16 explică (pentru geocarul):

Am ales sa nu il mai bag in seama, pentru simplul motiv ca ma saturasem sa ascult doar vorbe si sa sper ca poate se va tine de cuvant. era un fel de semn ca ar trebui sa se implice mai mult daca intr-adevar ii pasa happy

| geocarul a răspuns (pentru butt3rfly16):

Pote i-a pasat dar daca a vazut ca nul mai bagi inseama a renuntat

| butt3rfly16 explică (pentru geocarul):

Tinand cont ca i-am dat mesaj de ziua lui si m-am gandit la el, cred ca era un semn destul de evident ca am putea avea o discutie despre ce s-a intamplat si ca nu am vrut sa se termine totul asa

| geocarul a răspuns (pentru butt3rfly16):

Pai pote s-a gandit ca daca tu nu l-ai mai bagat in seama asa ar trebiui sa-ti faca si el tie

| MiruuuPoate a răspuns:

Asa sunt majoritatea. Poate chiar te iubea sau tinea la tine dar asta e si orgoliul masculin. Sau poate chiar nu i-a pasat depinde cati ani aveti sau cat ati stat impreuna. Nu-l baga tu in seama nu merita. Gaseste-ti altul si intre timp gaseste-ti alte activitati pe care sa le faci ca sa nu ai timp sa-ti amintesti de el, un hobby un sport ceva ce-ti face placere. Da-i delete de tot din viata ta facebook, mess, telefon asa o sa dispara asteptarea si tentatia de al baga in seama.