| H2O2 a întrebat:

In urma cu o saptamana m-am despartit de prietenul meu...happy sufar inca.sadsad toata lumea imi zice sa-l las ca se va intoarce el cat de curand la mine, cand va fi parasit de aceasta fata, si sa nu ma mai supar ( mentionez ca el are pe alta si inainte de a se afisa cu acea fata mi-a zis ca ar fi bine sa ne despartim, eu n-am apucat sa mai zic nimica ca el si si-a pus poza la avatar ca noua prietena, el spunea ca e doar o amica dar sincer sa fiu nu cred asa ceva pentru ca si eu am amici dar nu m-am pus poza la avatar cu ei ). Si intrebarea este urmatoarea oare cand va fi singur se intoarce la mine >:thinking, eu nu prea cred deoarece el mi-a zis o data sa ne dspartim si acum ar fi stupid sa se intoarca la minehee heelaughing big grin

Răspuns Câştigător
| Alice_6278 a răspuns:

Daca tea iubit cu adevarat sigur ca se va intoarce la tine... dar sa nu ai incaredere mare in el si mai bine pentru tine sal respingi kit mai mult si el atunci isi va da seama ca nu poate trai fara tine. dar tu sa sthii ca lui nu i-a pasat de suferinta ta asa ca nici tie sa nu-ti pese de suferinta lui.eu cared ca se va intoarce la tine dar va fi prea tirziu.deoarece nu vei simti ce ai simtzit kindva

10 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, cam asa a facut si prietenul meu, bine ca la noi nu a fost vorba de o alta fata dar cam asa fac toti, dupa un timp regreta si tot la tine se intoarce, e o chestiune de timp, asa fac unii, tu lasa-l in pace si vezi-ti de viata ta, ca e mai bine asa, daca vrei sa mai fi cu el atunci e decizia ta dar eu te sfatuiesc sa nu il mai accepti daca ti-a facut una ca asta, sau nu stiu,,,, tu sti mai bine...

| ÅñdRa a răspuns:

Buna nu mai trai cu speranta ca se v intoarce la tine pentru ca asa nu il vei uita deloc.

| L a răspuns:

raspunsul anonim este al meu smug. probleme cu logarea smug

| Bii26 a răspuns:

Nu se va mai intoarce...

cel putin 2-3 ani de acum in colo

si dupa ce trec acestia poti sa te astepti sa se intoarca

dar se poatewinking

| dtte a răspuns:

Dar demnitatea ta unde mai este? Daca el a decis sa fie cu alta si mai ales, sa minta ca nu are nicio treaba cu aceasta, tu chiar crezi ca vei mai putea sa ai incredere in el vreodata? Mi se pare imatur si cred ca nu cauta nimic serios, vrea doar sa aiba un "palmares" bogat! Era o zicala:"unde ai scuipat, sa nu mai lingi"! In final, decizia iti apartine dar eu cred ca poti gasi ceva mai bun, atunci cand vei fi pregatita sa alegi!

| mikilaina a răspuns:

Buna Peroxid de hidrogen:)
Ufff dragoastea asta fi-ar sa fie. Cred ca inteleg perfect prin ce treci; de curand si eu am trecut prin aceasta situatie, trebuie sa recunosc ca am cam suferit si eram obsedata de posibilitatea de a ne impaca, de a fi iarasi impreuna si de a remedia ceea ce credeam ca nu a mers. Insa, incet incet sub indrumarea unui psihoterapeut am inceput sa vad altfel viata si pe mine... am ajung sa ma consider mai frumoasa si mai speciala. Consider ca fost meu prieten nici nu ma merita, nu a stiut sa aprecieze relatia noastra si cred ca unele greseli le va repeta la infinit pentru ca asa ii este constructia genetica. Iti recomand si tie sa mergi la un terapuet sau poti contacta unul online - www.topexperti.ro ofera un astfel de serviciu. Nici nu iti dai seama modul in care te poti schimba, bineinteles, daca iti doresti asta si daca vrei sa mergi mai departe cu viata ta. Uite am gasit si un articol in sentiment cu modul in care te simti http://www.topexperti.ro/......sufar_446. Sper sa iti fi de folos! Multa sanatate, multe iubiri si impliniri:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrb este: tu mai vrei sa se intoarca la tine? nu poti sa stii ce va face dupa ce se va desparti de actuala lui prietena, poate se va intoarce poate nu.`Dar dupa parerea mea, cred ca cel mai bine ar fi sa-ti gasesti si u un alt baiat, care sa te placa si sa il placi, si sa-l uiti pe fostul smug~

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate intoarce la tine dar s-ar putea sa isi bata iarasi joc de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noroc la toti, si eu m`am despartit de prietena mea ieri, mai de fapt ea de mine, si sa spun asaa pe bune, numai ia s-a despartit de mine de vreo 6 ori, stiu ca am fost prea prost sa ii m`ai dau din nou cate o sansa, dar mereu m`am gandit ca a gresit si nici nu o lasam sa se milogeasca de mine, pentru ca nu imi place ca cineva sa se milogeasca de mine, faza e ca am avut la activ 6 luni, nu o relatie de o luna, cu bune si rele, eu vreau sa vad doar parte buna. Dar partea m`ai nasoala este, ca mi se parea mie in ultimile luni ca este infidela, adica vorbea de fata cu mine, cu alti baieti la telefon, si vorbea prea frumos, sau mai pomenea de unul, si tot imi povestea de ala, ulterior chiar de la ia aflasem ca mai rupe cate o imbratisare de la el, de saruturi nu stiu, dar in cele din urma, azi i-am spus ca este curva, si nu stiu daca a inteles ce am vrut sa ii spun, dar ca de fiecare data o sa vina singurica la mine dupa 2, 3 zile, si mai intreb, m`ai merita efortul pentru ea? asta e intrebarea mea, ca de uitat o pot uita daca nu o vad o lunga perioada de timp, cam un an, asa, si e adevarat, iubirea adevarata nu se uita niciodata, dar totus am patit multe chestii proaste cu ea, si chiar daca ii spuneam ca o iert pentru ele, eu hai ca am m`ai gresit, dar acum mi`o baga pe gat pe asta ca am facut`o curva, si ma intreb, ar m`ai merita efortul o asemenea fata?smugbatting eyelashes
ps: eu am 17, ea are 15

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iarta-mi raspunsul asa direct dar iti vb din o experienta destul de mare sunt baiat si am doar 22 dar trecut prin multe, deci te rog mult sa ma ierti. TE-A PARASIT PT ALTA GEN AIA E MAI BUNA SI TU NU! CAT DE PROASTA SA FI SA-L VREI INAPOI..."FATA" gunoiul ala te-a calcat in picioare si-l vrei inapoi? pentru ce sa-ti faca iar faza asta? stiu ca doare, ca fiecare secunda fara iubire e un chin si numai tu sti prin cata durere treci dar NU TE INTOARCE LA EL! EU INSUMI VIN SI TE BAT!
ai o gramada de baieti care t vreau si nu-i vezi, ia unul, doi ocupati timpul cu ei si sa vezi ce repede treci peste el.chiar nu merita. deci "Si intrebarea este urmatoarea oare cand va fi singur se intoarce la mine". raspunsul ar fi si daca s-ar intampla asta ai fi proasta sa-l accepti iar ca la prima pitipoanca sa plece iar? pune mana adunate si traiesteti viata. eu lucrez in spital si nu ai idee ce valoroasa e pana nu o vezi cum se duce...si te gandesti in viata asta scurta merita un anumit X sa-mi pierd secunde pretioase pentru el a fost un bou?