| BybyBlondina a întrebat:

In urma cu un an am fost impreuna cu un baiat o saptamanadar ne-am certat(El are17 ani, Eu 15 ani). De aproape o luna sunt din nou cu el.Cu vreo trei zile in urma ne-am certat, dar dupa o zi ne-am impacat.In seara cand ne-am certat a intervenit o fata(o cunosc dar nu foarte bine) si mi-a spus ca e cu el de 3 ani, unei colege de-a mea i-a zis ca e cu el de 8 luni si unei prieene ca el cu el de o luna.(a da! si sa va precizez acum 3 ani ei doi sigur nu se cunosteau deoarece ei stau foarte departe unul de altul). Azi pe mess are o poza la avatar cu el(E singura poza pe care o are el pe hi5)
Ce sa intele de aici? Cine minte? Dau fntza!

Răspuns Câştigător
| Dariana a răspuns:

Pai ea minte, dar vorbeste si cu prietenul tau.Cu siguranta tipa asta abereaza si poate vrea sa va strice relatia.Nu prea stiu ce sa spun pentru ca nu cunosc toate detaliile, tu stii mai bine. Spune. i lui ceea ce ne intrebi pe noi si o sa te lamureasca.Succes in continuare!happy

2 răspunsuri:
| Lorree a răspuns:

Pai din ce spui tu, se intelege ca ei ii place de el, si vrea sa te desparta de el. Ea nici macar nu stie f bine "de cand e cu el" din moment ce tie iti spune ca de 3 ani, si altei fete ca e de 8 luni. Poza poate fi luata de pe hi5, cel mai sigur.Parerea mea e sa discuti cu el despre acest incident si sa-l intrebi care-i faza.[nu cred ca ti-ar spune adevarul daca este cu ea sau nu, dar cred ca ti-ai da seama daca te minte]app, ia-l prin surprindere, sa nu aiba timp sa-si pregateasca cuvintele. Dar o mai spun odata, eu sunt aproape sigura ca ea minte.Doar tu iei decizia potrivita! bafta`>big grin

| Lorree a răspuns:

App imi dai fundita`?batting eyelashes